返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1
" K2 B. O5 @' i" ?1 a. i公仔箱論壇成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1tvb now,tvbnow,bttvb. i9 y" o& ~2 U9 v
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G$ J: m+ I6 O$ X/ k2 J0 z3 T  Q
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- Q! m" O( M2 y4 l+ N% T1 ^, a
下, 咁搵笨os.tvboxnow.com( o9 W' X1 x, J# K$ h/ t5 r& s
不過佢3g同4g係咪同時出先?
. z1 Z. M$ B  Z. }7 s
下, 咁搵笨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 _0 `* z8 ~2 h/ h+ ^
不過佢3g同4g係咪同時出先?
9 n9 b" Z1 Z- v( ~7 o# F% @4 c% m) @maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
( O0 a# h8 ~6 l+ l8 X% b1 z$ r" t! e
唔係呀, 4G版聽講會再遲D
1 m2 _3 n- O. t" Ptvb now,tvbnow,bttvb不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+1 R) S3 e, z# ?
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
% p# C/ L6 b' a/ I% y' \3 |, FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+tvb now,tvbnow,bttvb4 P% m$ V: D1 i
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.( a; u2 y' C  L8 w
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
8 M' j! g' O8 d1 g) a  P8 [下..乜咁樣架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ r) f" P6 q, [: b1 l
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...公仔箱論壇3 i' s% K5 p6 Q; u3 `
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
" ?. N. y, q; F  A$ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
1 G/ Q+ ~0 ^, ptvb now,tvbnow,bttvb呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
1 w8 G5 a/ \% ]& F# m3 f8 W0 _7 k( zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
7 g* _: e" G: I9 k" n2 M* BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' ]! a$ `$ c1 j+ n; C
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d& V8 ]& v, c! [/ L/ C. }, v
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
/ s- V. g3 N5 u* X: ragree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 os.tvboxnow.com' X  D2 o! `8 H+ _* {6 O
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
6 j/ P& c; v5 y: d  J! g& Pos.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
, x; ?  d( x" T3 Q, aos.tvboxnow.com係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
$ K% v) W0 ~0 Htvb now,tvbnow,bttvbbtw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 os.tvboxnow.com6 D1 S5 L( k; _, l4 ~
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重8 e& ~2 h1 L0 f1 t1 d
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
5 H4 A! u9 }3 l/ W8 ?- t7 e  y, y, iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
/ W% P& R9 c+ g- ttvb now,tvbnow,bttvb不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁