返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
0 y+ G, L- K. A2 Q7 y8 d樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
4 s2 \2 N- b6 {3 r' O) O
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手公仔箱論壇- F+ Z! [( B+ c4 y6 D
仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機os.tvboxnow.com% O: m" k( g, Y: m9 f
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) z2 r) p. e% `
丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
3 g/ N* ?5 n# }& E1 _2 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手$ w+ V" V9 D6 r  B5 w" e* }% p
仲有機會嬴部one返黎:Pos.tvboxnow.com7 j1 A+ |# s0 h( B
一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
8 w9 J; O/ `2 m8 b* Y- V
我諗都唔會咁易嬴到啦@@os.tvboxnow.com8 n) ?7 @& h+ Y" Q
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
8 A, n  i. F- g& n9 U- w6 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗都唔會咁易嬴到啦@@
) E9 Y0 J/ V) Y想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
2 d& D# y: a* R. t* _& s  y, mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
公仔箱論壇) K) ]# z! D; V1 |  q, c. }
zoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
tvb now,tvbnow,bttvb2 w. C- O& ]. D8 h
我諗都唔會咁易嬴到啦@@tvb now,tvbnow,bttvb! I' F/ E  W4 I, E1 K& g( @6 c+ H4 L
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
) e' H4 z: t8 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
os.tvboxnow.com& d; I5 v" `4 w$ c% |. F
都係既, 聽講影相好靚
5 V8 K; J; y7 R+ h6 J/ Los.tvboxnow.com唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!" _+ T1 j& f7 F1 k4 w
不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩 tvb now,tvbnow,bttvb  \2 j8 x0 t3 X- @

! D' i4 \: Z2 h% Itvb now,tvbnow,bttvb邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby
$ d4 o( ?( H  y& K& }
8 x+ @' H$ R+ h/ _. o& c  ?tvb now,tvbnow,bttvb我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????