返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
: L% w9 Q2 H& }0 z" P0 Hos.tvboxnow.com師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦os.tvboxnow.com% d! M* v+ J6 }3 }! J% ?; S) Q1 ~* W
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
+ T8 I& f; M. a  y) f1 T. {$ U4 m2 ^& y黑色真係好型@@
% W* m: }! W2 N2 _' P: b公仔箱論壇我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
# J1 D& f4 ?) {8 \3 @好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5bos.tvboxnow.com0 ^9 O6 \+ R- i( R
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
7 Y, \7 K! M( N/ ftvb now,tvbnow,bttvbthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
- s' x7 `4 I4 ?' ?) E% s* s好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨# q4 Y$ h( [; @* g$ b" m! l
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
9 I2 |# ?1 b/ u+ ?1 ltvb now,tvbnow,bttvb我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
, ~: ]7 R1 ?9 q/ Q  f/ m& v, }/ p8 Nos.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
os.tvboxnow.com& i8 T  U: b, j- M. h+ d
我就鍾意one多d(所以訂左one)
: i2 V5 `4 C& a+ ~0 z! ds4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
7 W; u/ G0 t# `6 b我就鍾意one多d(所以訂左one)
7 f8 ~5 r- G( l公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 k# f2 N( K; @4 S
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
$ \+ ]& Z6 R# W" S
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵os.tvboxnow.com7 E# ?* i2 _  f$ X
同埋我覺得one影相靚d
" U. \0 q* `1 d' M$ D9 R! S- Ptvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)
8 Z2 ~+ s) V) ]( us4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" a8 T$ y2 A0 y* C, B5 T
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 s) J4 l0 \/ P: d2 r# r5 t
但S4好似都多左好多新功能..?
7 r) m+ W) \2 b) }0 S3 etvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇6 i. y+ ]8 u. i- s+ |
同埋我覺得one影相靚dtvb now,tvbnow,bttvb1 C$ |7 r: h7 u( Q/ ^4 |, W' @
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
os.tvboxnow.com& E- k( G; z' p4 U2 P0 u
如果講像素既話唔係S4高D咩
/ g: v  j1 ~. J+ M9 b0 ?8 h8 W
但S4好似都多左好多新功能..?
8 L' w& b+ }* y% U# p$ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
: i/ [/ u; g5 {6 |6 U9 ?3 L8 `公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb' L* c+ B. K% j
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
# q! g, C8 u& H! Nos.tvboxnow.com如果講像素既話唔係S4高D咩
" h: ]9 \' R1 J; |2 b1 `! i/ ^tvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
/ C: b, ^# d4 J3 Z( U公仔箱論壇但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊tvb now,tvbnow,bttvb& B3 _9 g3 D$ d3 c2 S1 c% p
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
. `! F8 i* X8 d
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
: Q" C% R; ?, Y  {+ M  y+ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁os.tvboxnow.com! p) ^  x) |% T8 J; t
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
9 ^* I4 d7 k- L9 {os.tvboxnow.com如果係咁咁真係唔洗考慮....