返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

os.tvboxnow.com5 T8 M1 a) W" e* D) q1 t6 _, [
9 @7 o; Y, u. P
6 b5 y/ X* M5 R- {" }
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
0 `) v! }7 ~3 I$ dtvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
os.tvboxnow.com3 q; m0 j2 q7 g1 _3 b% N5 [/ F# }
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
$ V2 A$ u+ e8 E3 J" @# O: t. Dos.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
9 e9 E3 a$ P7 T* n3 @/ d, N  O4 L8 gtvb now,tvbnow,bttvb呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
  C& f' c/ H, z  z! ~公仔箱論壇我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
3 {5 k% Z( d; ~0 Ztvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
9 O% }& L. y2 z' i3 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
公仔箱論壇( F" X; Q# Y5 }0 n  Q4 Q" Z, ]) A
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index3 b) E8 g" a+ o; D) S
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
* j: y) e; ]- U; B. eTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
9 l7 {7 P" s6 T. b8 Z4 H9 U" k
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機6 I$ w: j2 ?7 z5 c1 R, L4 _
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
1 p( T, g1 P. Z5 a9 M* M& w5 m
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
( |& u4 Y& }, I* A# w" o, J+ K# q
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
. s, e* ^$ r+ `3 D/ C" l$ ~& m% F公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  u& ^7 F+ X9 y# Y# Z) v
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
os.tvboxnow.com7 p3 {' n  O& F; q& K
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁/ X! r8 A7 u8 ?5 P2 x
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
$ ]  I4 f8 m; `7 S1 {5 F; M" R+ kos.tvboxnow.com我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
4 `/ ]- t/ Q  C7 Jtvb now,tvbnow,bttvb唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多+ {6 s9 R, f, ~+ G5 u6 R
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
$ a  b5 w6 i2 H/ o2 o1 @係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
  l! N4 f2 U/ m& ~3 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
2 P; W# j2 o7 E$ cos.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
os.tvboxnow.com. h# a& [9 I3 r, I/ Q3 R4 k
我個陣冇特別格價個d呀( x9 U( l3 V# V" Z; [
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
公仔箱論壇4 {  L& t2 c  A; q! h2 c
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?os.tvboxnow.com( l8 q* M" Z* E& ]4 {* y7 L
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
% E5 k$ g/ J# Q. z) g) ]0 ntvb now,tvbnow,bttvban機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
公仔箱論壇2 g9 ?5 P4 `* Y  s) z3 F, y6 z- m
我個陣冇特別格價個d呀
# L. H  B& p' I" H. g公仔箱論壇但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
6 B: j% j) H; v, VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
. Z1 D# @/ k# W: \4 K* f% B& N! G7 C# mtvb now,tvbnow,bttvb咁都唔錯啵, 多謝師兄報料