返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正os.tvboxnow.com" _9 Z2 N! \  r7 ~$ x  f
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
( i* M3 P4 ?1 M& X2 q+ B9 Utvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
公仔箱論壇5 Y; I$ m7 R, o) M1 J
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?. P* j4 v# o2 m" M7 o* D
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
7 o7 n9 A( {/ U& t( t5 a# U: o% h
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎os.tvboxnow.com& Z5 t- M' R$ |" ^" I
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
. \3 d- \, U- z3 `; |/ j公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
" A+ K* L  O* g! C! z* c
連傾電話個d都會熱??
, n7 K7 Z' P! E0 z( L# _  W5 E: \8 J' bos.tvboxnow.com我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
tvb now,tvbnow,bttvb  I: L+ s& }9 L! S
連傾電話個d都會熱??tvb now,tvbnow,bttvb4 d& F! ^/ X5 e" v( g
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
1 F4 Q" r+ u) T* T2 H公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
公仔箱論壇0 k! F- P5 X/ T6 q6 X, i( @* l% z. l
係, 用一陣就會熱' ~8 ]  H9 A$ V* d! Q% V/ ~
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
9 D) _+ E- ^( k  |  s4 N$ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
1 V0 b. I6 b1 D9 n: V( M3 ~+ ASENSE TV係咩黎架??
  K% b8 J2 O1 ]* q6 ]& M) Ptvb now,tvbnow,bttvbSENSE TV係咩黎架??
+ q0 {. `8 O/ _2 w: qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
3 t& L$ g8 i0 d" {tvb now,tvbnow,bttvb可以將one當做遙控
  o3 |  Y9 q* i7 |" Ntvb now,tvbnow,bttvb其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢..., |3 ~" L( ]/ D4 `' u' X" e4 m
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
2 g: s$ U3 r* y! a- X% B我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
tvb now,tvbnow,bttvb* e" S! G( r" D/ r
可以將one當做遙控os.tvboxnow.com* c" v: r) e/ V$ B/ g
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
$ U* p! I- B  S沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
: z& N( R5 h. b2 P' P3 {3 u咁犀利
$ ^& C' @" r2 ?- b, Z7 Y我今晚都出去試下部機先
公仔箱論壇3 x# ?' r, }9 L9 B" k
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
" K+ Q2 q( A  L- B7 v0 U' B& f/ ]( |魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
' [, D. Q1 s4 I2 M5 R8 Y  OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wow,你幫我打左支強心針
" A+ S6 N: K. pos.tvboxnow.com丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
7 A! T. m' i" I! R  F3 f5 kwow,你幫我打左支強心針
# F! M4 |7 b; [) g$ q' s& w公仔箱論壇丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?os.tvboxnow.com5 m* C+ d' X. Z
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
4 E; f& O  |/ W' X6 F我覺得d電都ok襟  f$ p- O+ h, {; j
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文os.tvboxnow.com4 o' {2 E3 U, g. u) z
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm