返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買+ V! F; L/ [( W6 p! k; U
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ o6 J1 v8 }% \1 F
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇/ c9 ?7 Z+ d5 r0 K3 H
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
公仔箱論壇: l$ d- q, x: S7 r& Q2 f
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
# ^' Z8 ?: @0 R# d1 {7 Yos.tvboxnow.com不過htc邊部好?
os.tvboxnow.com: q/ q) A7 `$ _( Q
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
8 t! b6 ?# f3 E1 S# Wos.tvboxnow.com不過htc邊部好?os.tvboxnow.com6 h/ n5 l4 I/ `1 o. y. b" z6 {
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
# L' T7 `% n: Z# _8 ?9 Ptvb now,tvbnow,bttvb係呀
) O2 f- E6 s( B% ^) A) k1 z# ^; dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
7 [) v) {! g9 T2 b6 w  V咁htc既話邊部好呀?@@
9 o  q/ m; }3 u( b2 \8 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
6 c. \9 C! p* Q% C【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% m' X% X" M6 p' g: P
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
& @6 K9 v% p3 Z5 Vos.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
3 S0 O7 E% M! F% l% v9 ~4 N8 j
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正公仔箱論壇9 w" ~4 Z5 m5 W3 @
不過香港都有蝴蝶咩???
tvb now,tvbnow,bttvb* c! ^1 m* S3 [3 G2 g5 u$ f$ A
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
: p3 w6 ~0 I9 M8 D" j8 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???
$ r" j6 V+ m6 \$ O/ J2 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ }- i" F' E0 z7 G/ }( h: f
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
2 P* c, C! I/ r$ u8 O. |  A3 H係呀tvb now,tvbnow,bttvb! B% m" y5 R" D2 u$ g
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
: v. K; P; G& d" c8 e$ E公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" N8 e" {6 j, u% K: h
個個都話one@@
$ k3 n6 q% R3 u4 Wtvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
0 W  M6 K. B4 [& O& B% K( `【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvb now,tvbnow,bttvb+ D/ H& @5 H+ t( U9 p- d% ?6 e5 c
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
/ _1 A+ r0 @2 Q- f1 p- l9 }0 p蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
8 x! g9 v- g. S' r/ H3 z公仔箱論壇個個都話one@@
; a/ ?0 _  |+ V% q: n! A1 s公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
% t3 T) C2 P3 e9 Y1 E公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
  s. U7 S- a6 ~; T" Htvb now,tvbnow,bttvb我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題+ E, {' z8 x/ ?5 P- ^
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機公仔箱論壇* s7 C) E  E* H' z# x# \; y
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
" R% a; n5 o: ?' i, a; QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
, h* ~; E+ Y) F/ B% }你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多6 L# m* K4 a! s: P% B
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
0 ?1 _5 H, t3 k1 c+ G; Sos.tvboxnow.comyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題os.tvboxnow.com5 f9 Y; d, P( j1 a+ L/ l
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag