返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

本帖最後由 di0208 於 2021-10-24 10:31 PM 編輯 # y% p% F* q3 w& z( b

. ?+ t& L4 x1 G" [( Q# G/ L8 H
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
6 X6 J" p- b4 @弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
& X2 _. k; q1 J弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去7 j0 G6 {/ ^' S  M# Q4 ]! Z
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
0 g' n" F$ h- B7 [  R2 r- k5 N
我都唔識什么花, no problem 啦 !
6 R! F+ R7 ^. u0 m& O+ ~( M4 }
% }# ~; {7 y8 Z. L% B8 ntvb now,tvbnow,bttvb我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
6 O- V# g9 c3 p公仔箱論壇1 @8 R2 L, H0 H0 O

) V% W% x% s0 z+ c8 v! n8 T' e5 a8 i. z3 `
os.tvboxnow.com  W+ O# H0 a: N

( h2 o8 o) L% A% m0 I

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021
1 v) L  W2 \! _; q, \5 i. Dtvb now,tvbnow,bttvb" I* g. W* S$ Z2 a6 Q6 r' j
3 \3 v' ~* ?) S1 A. ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com" \3 X# G0 ]! S5 p9 A2 ?" Q  D
  j" @0 M) B. N# K2 ~& r! L公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb+ L. h, W1 X. v: E; y) U1 c
8 U* p9 t5 H% R' ntvb now,tvbnow,bttvbmanyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
& h0 K1 g' F5 ?  U+ U公仔箱論壇
" H8 J% N( [+ e  aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( S, ~8 t" b3 o. D! K7 ?+ e
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
本帖最後由 manyiu 於 2021-10-29 06:10 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb7 Z. k: ]8 |! y7 e! {

* [. \; S' x' F3 Ytvb now,tvbnow,bttvb
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享tvb now,tvbnow,bttvb' b- y8 w1 ?) h: D- s4 ?4 i, j  Z
os.tvboxnow.com; n$ f( Z! y& u3 S) \0 d$ r* ?& j
tvb now,tvbnow,bttvb" q. D+ L; X% ~9 U$ A
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
5 |) ]4 X/ b& G6 ~# ~di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
/ ^& C7 O- C2 t1 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
9 P. s, o( ?# V* m9 R公仔箱論壇

, U/ U1 p& L% b  B7 s% W$ xos.tvboxnow.com最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
2 C; ]- w/ j3 ]9 j, L+ x, b! B
3 L# [5 H& a# L5 w8 Q, t% i# [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& ^; |: ~5 x  W4 Otvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb% c! w, F: ?9 R$ v
我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

. \( @! J$ i" u6 r
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
9 q& |' a: b- B! f9 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% w* c2 r* |8 Z9 c7 A4 J0 L( ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
; k% H4 |: M7 V5 h8 y/ Btvb now,tvbnow,bttvb5403028
: v( A( O) N6 k3 [; ^9 m( T公仔箱論壇! a6 y- B! I' Y5 F" [) w  d' }% f
) E& m2 G: r) o$ `& C( w公仔箱論壇我家門口的楓樹! ...
" @+ s" }9 c. u* G# smanyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家tvb now,tvbnow,bttvb5 e' n+ ?- S6 K. ]8 l3 _% M$ a
di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
2 v% R% [1 _$ g5 Z1 u6 J* z6 Z! WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  U. B# P' p3 n! J3 \0 u
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
0 L' [0 X7 t: I* h2 o: C5 v3 R  _公仔箱論壇manyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' n9 y* P8 s# ~
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
* N, k* k& J1 v5 n% RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ s+ V$ Q2 [2 T) }9 W5 b2 j( nos.tvboxnow.com我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物tvb now,tvbnow,bttvb3 @# W* F3 M+ R) T

2 G* @7 w& u* b/ R% |6 Z9 e/ B5 W$ M
# x( {+ D! e! B# g5 g9 \tvb now,tvbnow,bttvb
5 O7 j/ G% w+ t: I0 N9 |+ A
os.tvboxnow.com# U4 t) D9 `- e: X
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
' {0 c) W, H% U1 A公仔箱論壇
7 w( m9 _. l2 J我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
7 d+ V+ B/ u: h$ d4 b公仔箱論壇
) o$ g* M0 t) N2 Y+ z- `! F: iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5405105
) x. t% ?# o* z4 Z! F% Q7 l7 q公仔箱論壇os.tvboxnow.com0 C, V# N3 q# b; H! y3 w
0 t* U2 w& e* X6 R* T公仔箱論壇di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) v* k* u! Y. Q0 X7 e; N
manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~