返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 女仔們,你地會鍾意咩禮物?

大家講下你地會鍾意d咩丫?
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
' ]) X& ^6 Y) E1 L" u1 f0 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 09:54 PM
9 F& Q0 X, u" U# a# X' H" X/ ktvb now,tvbnow,bttvb實用d?即係手機相機個d都ok?
3# 冬甩dont甩
# k3 O) n" l# U$ l/ q% O5 @
4 D/ x, x" \8 m. s3 {( q都岩架, 如果有人送比我既話XD公仔箱論壇: ?) n  j) S( ~- N/ y
我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換
3# 冬甩dont甩
5 g" U9 e- p9 h" j. B公仔箱論壇os.tvboxnow.com; L. n2 G% O8 L( A
都岩架, 如果有人送比我既話XD公仔箱論壇, u  Y7 w+ o0 m
我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換tvb now,tvbnow,bttvb, @' ?% e1 k4 u/ P, B) ~) N, u
媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:11 PM
os.tvboxnow.com* }8 Y; `( _; m0 U$ I
我諗住送俾我gf
" H9 }$ A2 ?2 \1 k6 C) }8 x  I% J9 vrhyme易唔易用?
rhyme有sense介面, 唔使擔心, 好人性化同易用
os.tvboxnow.com5 M" o3 |; T: U6 ?+ t) x; J3 z
我諗住送俾我gf
! U% ?4 g) R; v1 `os.tvboxnow.comrhyme易唔易用?
1 z/ Z; D* H5 O& }9 {3 n+ T$ x% U2 y公仔箱論壇冬甩dont甩 發表於 2012-3-30 10:16 PM
% U% X; Q9 V, u: M3 l9 L3 W  S我女友都用緊呢部, 佢電腦白痴都可以自己set好晒部機唔使我幫
ic~頭先search左隻紫色佢應該鍾意os.tvboxnow.com$ z; i" `) z% K
但呢部會唔會好大部?
/ o! `6 e  E' H( r# n$ ros.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb  |1 t0 {% i, V4 b4 T6 v; c
8# 冬甩dont甩 tvb now,tvbnow,bttvb/ L% c* u$ `) H
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 k# O2 i: i9 d' _, g' Y6 o/ E
3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既
' l9 _6 w. p& V6 e' \  L; S' fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ Q  x; A* q/ C$ ^; rso, 你諗住買rhyme?
8# 冬甩dont甩 tvb now,tvbnow,bttvb. U+ ~# K' v+ S) H1 X
# v9 A/ ~+ l* R: C/ s, L( d2 ^
3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既
/ R' O+ Y0 Z5 t$ h( h. `1 R
+ h3 P0 M: A$ |4 \& b+ V+ ~公仔箱論壇so, 你諗住買rhyme?
7 W. w, L$ ?7 d# Q  {# z公仔箱論壇媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:45 PM
3 A3 n8 ~# r% E$ p
應該會買啦~都幾岩佢
10# 冬甩dont甩 0 L* X9 J  P* ]
' i0 Q" {* G! X, F# a/ B
宜家有promotion喎, 送android usb mini radio & speaker, 不過要係大專生先有# f+ _" D: ?* J5 _5 y
你有朋友或親戚係大專生既話叫佢地幫你買機啦