返回列表 回復 發帖
激似
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
好久不见黄光亮了 也复出了
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
說起來咀是很像沒錯
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
佢地唔同姓架.. 一個姓王.. 另一個姓黃架.. 不過佢地個樣有幾分似既.. 王祖藍好樣好多tvb now,tvbnow,bttvb# t  p0 k( Z6 C' S/ Q
大文細佬 發表於 2013-1-26 05:41 AM
0 ^$ Y; q: {9 j" ^
我仲似为佢哋真係两父子
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
) ?9 e8 |+ b% s; KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。serrurier 發表於 2013-1-28 03:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 `$ U$ G% `$ X, |; q. e

0 O# q$ {. O+ M- ktvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com8 u0 H* x$ E0 ^0 d$ ^

/ P* t  S+ @1 k: I. hos.tvboxnow.com我好贊同你嘅看法,希望佢哋仲有机会演多D俾我哋看啦!
說起來咀是很像沒錯
+ I: g) h" F9 R! n! k) R. ?冬青 發表於 2013-1-27 10:26 PM

3 D/ J6 L' a8 t5 _) t$ @/ z
0 @$ G! k" r% ?9 g+ ]: C8 a  uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ {" P% N) l0 _8 atvb now,tvbnow,bttvb6 f8 P% Y6 G. C# v: u3 Y6 @* z
tvb now,tvbnow,bttvb/ J% S" Z$ b: q, F
我同Dfriend 都認为佢哋係.
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
& a6 `' J* W2 U/ `1 B6 H/ }公仔箱論壇hyx1005207867 發表於 2013-1-27 02:18 PM
" c3 t+ d; \) g* y3 h8 G: C* q$ G, z: J* B% R* _

7 c0 q) o3 Q5 T9 M. S) ~  E公仔箱論壇两个都係搞笑高派
好久不见黄光亮了 也复出了# F6 {& U8 d, L' e2 q' u
yunsheng 發表於 2013-1-27 12:55 PM
! v5 R4 J9 |" E3 R$ V$ l公仔箱論壇
/ ~4 S4 u/ m/ p6 j% n( w9 N- Kos.tvboxnow.com
- q& _  @. l0 G* S* Z8 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。計落都有十年无見过佢啦!
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
9 w+ H: b# {$ |5 {; ^: [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。後天美 發表於 2013-1-27 11:47 AM
2 V& X3 Y4 `, E4 h$ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb* e7 O( S0 O# \- b# G7 c: Z
2 e. \7 ]/ Y( m$ [* ^
无错,王祖藍的演技又进步咗
agree
兩個個鼻都係咁大HAHA,衰在身高
样子可能有点像吧