返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
" \& Q  I) y' v8 o, I5 P. w" T3 s5 btvb now,tvbnow,bttvb& p6 e0 w2 X9 B5 l+ z6 V5 \
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~公仔箱論壇9 U. t& i' m$ d. v: m
msn:[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。
1 z0 f- d; ~3 s6 Z  A# r阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨woos.tvboxnow.com- [, z; O& f# e/ x( l* Y
playlord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
1 ~% V' ~* B7 D0 k' }tvb now,tvbnow,bttvb阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
" J- |8 ^  ?# n! ~8 x# UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb5 i% u. P' P; J$ u- i1 k
人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨 公仔箱論壇0 G8 f# M$ Z  D# d& `6 s$ x
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 _; ]/ E3 {9 u$ I! X: |5 l/ c- s0 F
Welcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!os.tvboxnow.com3 j: q3 ^7 W* y; k% }
阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨
5 L$ r9 k1 n, t; s: xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, j0 r0 z; N( y7 S4 J
Welcome  Welcome!
. D, T; M6 ?" t; c9 n( rtvb now,tvbnow,bttvbyumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~tvb now,tvbnow,bttvb+ A8 Q9 N: z( U. M) K! h
msn:[email protected]
' H4 f5 w! g' ]黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. a" k- Y% g; T6 D* B, p
% l- O3 ]: K7 i& X: t: [2 ?
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
os.tvboxnow.com7 U% Q; Y! \# I3 Z( L
tvb now,tvbnow,bttvb1 V# c  R! @- }4 S; v0 F
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1; t5 F' S& v# `6 @8 q
喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d