返回列表 回復 發帖

[出賣] 我都來出賣。。。

我覺得佢好靚。。。。喜歡佢[可惜冇膽講T.T]tvb now,tvbnow,bttvb. r7 C6 i3 p* W1 Q

; k3 G- ^( c/ S. W& Kos.tvboxnow.com[ 本帖最後由 ~keer~ 於 2007-10-6 12:37 PM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝分享...
$ N7 \% a7 g6 r9 }3 H  U0 S慢慢黎啦
我会鼓励你去同据表白,苏州过后无艇塔。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
我都想加油。。。可惜os.tvboxnow.com& ]! t8 Q0 f9 `. X
佢已經有男朋友T.T
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-25 11:53 AM 發表
* a9 }3 L+ Q# I: eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!
os.tvboxnow.com; T% y$ P$ H! k7 Z
雖然我好想同佢一起+ i. t5 [& Y. M+ K& A( Y2 ?9 k
但係都唔想佢同男友分手2 ]  [. D1 `7 V* D
唔想佢唔開心
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 12:04 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 N2 N! e7 c4 R! p2 Z# Q
tvb now,tvbnow,bttvb0 @( f, K/ m1 ^8 u0 k( B8 |: h3 v
雖然我好想同佢一起
' a* m8 }! m7 k8 w4 M( g但係都唔想佢同男友分手) o7 N! s4 ]) w/ t( Q
唔想佢唔開心
: a! ?) n0 t) @. r! y, P& l) Xtvb now,tvbnow,bttvb睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..3 w/ A5 V0 c) n% r
男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
加油呀~sup u

回復 #7 ed_teck 的帖子

sometime be fren is more easy than be b/gf
6 h, \3 P& P* k: }% Z& Mif u really don love he....better tell lah...if no suffer..
. T/ v) O4 L. F5 f' s; Q, y6 F; wif u love.....than anything happen oso don betray this feeling
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 01:41 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 \) u. G' {7 ?5 N+ D
公仔箱論壇( G2 o% @& l2 ^3 y7 ~
睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..2 z+ s# x: R8 M
男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
: h. w) k9 ?9 Q1 ?) D/ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! f" x* \" [! e* y8 f! P: K7 c, z% {同意~同一想法~~~ 好朋友决对赚啊!!!!! 我支持做朋友!!! 分分钟擦出爱火花~ 冇人知。
: q; T# @7 h+ e" G" _加油啦,弟弟。。。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。
/ M. S9 o1 s4 Z. |7 ~tvb now,tvbnow,bttvb我應該同佢講嗎﹖﹖
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 07:13 PM 發表
% b# K$ S$ M2 ~7 B! M1 R2 h1 }佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。
$ v( Z% D9 M7 O8 v; ltvb now,tvbnow,bttvb我應該同佢講嗎﹖﹖
* h0 u5 }  p$ s3 o! X: T7 N千萬唔好.. 肯定失敗... 乘虛而入尼家野已經唔work.. 分分鍾得不嘗失..
' M: w7 l1 I8 L$ T* M* U: a公仔箱論壇我建議你做好一個好朋友的本份, 陪佢渡過最失意的時間..
靓????公仔箱論壇" \9 R1 N2 r# E1 b0 Z1 R# ~
麻麻地喔..........
5 o) Z( h% E, I9 U) P; X1 ]( z公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# r0 ?. A, n0 G. Y5 k9 T2 p

$ l) D+ f7 A$ \/ m* w4 {2 ~6 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ~7 h" l) P) f3 J! E7 s
:onion05: 2 [8 p! u% ?* u. }; ?) I( f
(本人立场,只供参考)
i thought she had a boyfriend already
She looks like she just woke up...tvb now,tvbnow,bttvb: U8 p* F6 s. ^: S
she is ok la