返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
; }/ g2 ^. d, o) z公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
: F% f% V1 V' p6 s; ^
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
6 J$ P* o/ R- T0 m! X! ]2 Q鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
3 B/ Z2 E. T% Z2 j
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
; x: N( `# S! b6 L( T不過htc邊部好?
- o& ~5 K. Z1 W0 U( G3 P我睇過廣告好似話係叫htc sense?  ^% U/ ]3 v0 t& g+ g! z: p
不過htc邊部好?- N# O* a/ G7 k3 l8 t
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
公仔箱論壇9 A" l# y/ O7 J( Y2 x" v" q8 j) t0 X
係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 X( G/ [* Z, \* H7 L8 W5 v
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
& P# j* @# e9 d. t% B$ i公仔箱論壇咁htc既話邊部好呀?@@
$ w9 b  F* q: _! E9 vsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
) E) F- Q5 m6 G" q/ {, Ntvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
( V, A8 H' O; V* q$ A" z( |tvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。  B7 x; d; M9 ~' _6 U! [, x
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
& \0 ?! A$ H: Q( ^
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( `, S, C: t; o
不過香港都有蝴蝶咩???
3 S* W* l, D8 M4 ?( t我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
$ [( [' r/ K. Qos.tvboxnow.com不過香港都有蝴蝶咩???
$ j( {3 r- O, Z' P公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
6 D& `' t7 |1 S8 i( r* g9 {有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
( I) t" A$ U: ]係呀
+ B/ a2 W! T% b) W+ C) G" Z依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
3 _9 s1 J" {/ a8 H9 `4 Los.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" F& U  Z7 x& q6 i8 X0 W9 Y0 K
個個都話one@@$ a9 K* f. V8 E" W" `
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
9 I+ c7 C! J0 S" R9 C% X, Y公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
+ E0 E  ^: k. M) LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
4 B. |9 M. E0 d/ F! uos.tvboxnow.com蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
) z( f- ~" D) O4 x* d個個都話one@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Y+ Y* W8 @8 a' C- y6 R1 O
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?6 J' N- H8 a' h8 y" f; E3 E
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
9 U& _3 C2 f) H* L
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
  {& m3 ~# k& R公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
* s4 k: T2 M- n* V$ @1 T4 f' R特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
& S7 B7 d; U5 c8 a6 p0 G( Q
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇; Z8 V! F% \7 ^4 b1 D2 {6 t
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多) G1 C, J/ [  {- I4 B# S
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
公仔箱論壇' M) _8 E3 G3 z' r
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
! Q7 Q2 Z, @8 a/ Ttvb now,tvbnow,bttvb例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag