返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
2 D8 x  |3 a! W3 R% r# K0 etvb now,tvbnow,bttvbi.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
3 l8 u. u) e; D8 Q2 \' Z6 O
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
tvb now,tvbnow,bttvb; R; X/ n8 U+ h) n
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
, }5 k3 u& e4 _/ p3 f9 gos.tvboxnow.com米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
8 x, t* E8 ?# ~, _& a, }0 b$ Q! Pos.tvboxnow.com3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
8 [7 |3 X( G  \2 Q6 a1 J7 H1 |os.tvboxnow.com講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱公仔箱論壇7 c0 \" K1 i9 E! P* J
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
9 I8 h" n% F) e1 jos.tvboxnow.com連傾電話個d都會熱??
& O- Q$ t1 C. U5 K; e我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
, n- ]2 ^# F5 J( B. @, M* @- d6 Y* f
連傾電話個d都會熱??
+ m1 I0 w3 `/ p8 J1 e# a$ g公仔箱論壇我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
  e  r' n% p' B8 t% n; Mtvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
. C- F- h) @! W1 f
係, 用一陣就會熱
% I* Y8 Y4 H/ f' y/ H- {講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
/ r1 V: I& y4 Z$ i' `沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
# u! r. s( J5 n# \* _7 w5 _9 P
SENSE TV係咩黎架??
, l$ L' X# @7 G$ ~
SENSE TV係咩黎架??
  X5 r% `, M/ U5 s& u3 F# y魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
. u5 ~) H1 m; |! `公仔箱論壇可以將one當做遙控
4 l9 Q4 Y2 a& E; r, ~5 j, M* e; pos.tvboxnow.com其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...公仔箱論壇& F# P2 @! ?1 e% n+ @
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
os.tvboxnow.com8 p7 G% D! o) o+ r% y! W) g
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
公仔箱論壇5 P" x; g) K6 \/ J
可以將one當做遙控
, M8 C1 S: ?3 J2 @, o公仔箱論壇其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用* H. y4 v1 M0 B$ g$ g
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ j% l% d9 {, e) x$ v  \2 d0 _
咁犀利
: n. X# N7 g  LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我今晚都出去試下部機先
os.tvboxnow.com- t7 ?3 D5 O0 W+ G+ m- l
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架tvb now,tvbnow,bttvb  j7 N, K0 i( e% p1 y
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
% v( a3 h/ ~2 I  `os.tvboxnow.comwow,你幫我打左支強心針tvb now,tvbnow,bttvb$ O* D$ e5 J) [, x2 Z3 x$ w
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
tvb now,tvbnow,bttvb8 y# j' e; t, K
wow,你幫我打左支強心針
. e- m+ f$ A+ n; N公仔箱論壇丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
  {2 L7 W5 n+ g. s( N9 q! N% p: Bos.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
( i' M2 G) {8 K% e0 i$ H9 [3 v; v
我覺得d電都ok襟
1 G: z: R/ s5 M4 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
. m' {0 Q* z8 {0 C, z' {- {公仔箱論壇http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm