返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
, e" Y6 d2 h$ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
* O7 ~5 |. {: D- y" k1 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 h$ r  P  u" B' `- }: q/ J& E6 E- I
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
7 x" O- \/ R2 V% ls4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% c3 g3 M* e6 t7 W# ]7 s- i
点解samsung的设计师没啥新创意的?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! u0 J; q4 {6 S  n; t9 M& @
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
: y3 r. n( o: b) C公仔箱論壇s4個mon好差?不過大dd@@6 d- a% _2 m4 C1 I
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
; r1 Y6 b3 y' {6 ~$ T' i3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...
0 i0 K3 f! ]4 K8 o" C) l0 C; tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
1 a" e& d! F9 k9 ]而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,公仔箱論壇( Y; Y, z5 @, \8 }0 c/ V
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
9 O" V; N$ x0 Jtvb now,tvbnow,bttvb部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 d, v" h/ G* z* a8 }- M+ d5 U" d" Y
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
8 p+ p& D, q- mos.tvboxnow.comme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
1 I7 ~3 [) u: n$ V" I* T公仔箱論壇部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
7 c6 F: _/ d# }bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
; `5 @8 p5 m( E2 Q- H8 ntvb now,tvbnow,bttvb下點解得返8gb? d app冇得del咩
+ b8 c4 q; M# s/ bos.tvboxnow.comme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
# H. U0 Q$ g/ a/ j& ttvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
# S# Q: T8 @# U3 ~# ^* ~8 xtvb now,tvbnow,bttvb你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
& c' j2 E# M: ^' j& C1 }' B
下點解得返8gb? d app冇得del咩
  Z( t/ [9 \- Z  Z; los.tvboxnow.com9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
3 J7 v+ M6 Z0 h# y! ~1 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快