返回列表 回復 發帖
the first one who take the money -.-

ndctim 10000 領取 2008-09-23 00:08:25
skeleton 15000 領取 2008-09-22 21:56:36
想不到這麼多人都還沒睡!

原本死氣沉沉的家族!一下子都活過來了!
almost time to go to school~~
小小意思,這些寵物幣都是以前BUBU給的,一直沒用上,現回敬返比佬大
寵物幣 bubu1109 1000000 送禮 2008-09-23 00:14:26
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
janleung重咩送錢比我 我有錢用呀 只不過冇之前咁多咋
原帖由 janleung 於 2008-9-23 00:17 發表
小小意思,這些寵物幣都是以前BUBU給的,一直沒用上,現回敬返比佬大
寵物幣 bubu1109 1000000 送禮 2008-09-23 00:14:26
真的是~~~患難見真情!
原帖由 bubu1109 於 2008-9-22 11:58 PM 發表
謝謝大家,我已經解除禁言了
終於回來啦! 我還以為以後再也看不到你了
原帖由 pangck 於 2008-9-23 12:14 AM 發表
洗唔洗我幫你我有方法喎!
大人的錢我唔敢要 不要嚇我

回應 bubu1109 第 8138 篇文章

做我們寵物家主點可以只系有錢咁簡單,要好有錢先得嘛
原帖由 hoong04 於 2008-9-23 12:20 AM 發表

終於回來啦! 我還以為以後再也看不到你了
我還以為可以不用見到大家,當時不知幾咁開心
time to school..88 everyone...
bubu1109  2008-9-23 12:21 AM TVB 10000000 元  ー場朋友收左佢,唔係我會反面!

你要去死唔通我唔比你去咩!
原帖由 janleung 於 2008-9-23 12:21 AM 發表
做我們寵物家主點可以只系有錢咁簡單,要好有錢先得嘛
既然你咁講,我就定一個新規條,所有成員每日都要進貢100萬寵物幣比我
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-9-23 12:22 AM 發表

一返嚟又講埋D咁嘅笑 你一早被禁言大家不知幾著急,打算如果聽日仲禁言嘅話就系維園集合上街遊行抗議嘅啦
原帖由 bubu1109 於 2008-9-23 00:22 發表

這句話真是太沒人性了~~~不過我喜歡~~~呵呵!

只要人回來就好了~~~你愛怎麼說都行!