返回列表 回復 發帖
原帖由 samhp 於 2008-9-18 09:16 PM 發表
BUBU 可以甘叫嗎xD"

我想問點解係SHOP的裝備甘少-.- 幾耐先有要轉裝備?

(ALTHOUGH 我冇錢買>
家族拿貴重裝備條件寫在這帖的第1版,記得要去睇睇,你到1轉100級可以問我攞王者套裝

給你一點零用錢

裝備在二手市場會比較多一點,不過價錢有時比道具店貴

即係話寵物商店        沒有什麼'好'裝備賣?

THX@@

哈哈升到70LV LA@@

原帖由 jacky-lin 於 2008-9-18 19:54 發表

跟各位報告一個壞消息!

peterzai05害大家輸了球賽了!

快賠錢!
大佬我也不想
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 peterzai05 於 2008-9-18 21:29 發表

大佬我也不想422232
別裝無辜了!快點賠錢~~~呵呵!
BUBU大佬,好似 雷坎特之劍,,復活寶石  E D物品 係未可以自己拿的?
原帖由 samhp 於 2008-9-18 09:54 PM 發表
BUBU大佬,好似 雷坎特之劍,,復活寶石  E D物品 係未可以自己拿的?
家族倉庫的裝備都可以自行拿取,大家不用客氣,不過有些裝備/物品會有限制,如果在倉庫已經不能再取,
可以在這裡問我或其他成員幫忙
甘太好了-3- 我D復活寶石得番幾粒-.-
原帖由 samhp 於 2008-9-18 10:03 PM 發表
甘太好了-3- 我D復活寶石得番幾粒-.-
給你備用

成功贈送給 samhp 20 個 復活寶石!
好累 先去冬眠一陣
原帖由 bubu1109 於 2008-9-18 10:14 PM 發表
好累 先去冬眠一陣
always go to sleep....do you just eat and sleep...like a pig

原帖由 jacky-lin 於 2008-9-18 08:25 PM 發表

BUBU大大你人真的很善良耶!

這樣的害蟲你不但警告他,還給他改過的機會!
"BUBU大大你人真的很善良耶"
you just haven't see his true face je
I am 12轉 and bubu didn't give me anything

原帖由 blueocean 於 2008-9-18 10:31 PM 發表

"BUBU大大你人真的很善良耶"
you just haven't see his true face je
I am 12轉 and bubu didn't give me anything
maybe he think that you are too rich and do not need anything from him.

by the way how come you are so rich how to earn ah~~
teach me lei~~

现在流行拍MP...
原帖由 后勤部长 於 2008-9-18 11:20 PM 發表
现在流行拍MP...
MP什么来的
MP=马屁