返回列表 回復 發帖
多謝Grace! 搞到妳想抖下都冇時間咯.
多謝Grace! 搞到妳想抖下都冇時間咯.
! d9 N$ A* c# A' }$ B- e& A! C公仔箱論壇pknoface 發表於 2016-2-14 11:10 AM
: K/ h6 }( A2 L+ ~/ t公仔箱論壇唔使客氣!! 終於搞掂啦!!!

評分次數

本帖最後由 gracechanstuart 於 2016-2-14 11:36 AM 編輯 7 v% @, M+ ?- v6 g, P( ]

' k+ V# N) M6 q4 H. vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

【猜包剪揼】年初七第一輪只剩

os.tvboxnow.com& [- i/ \" y& a- t2 }' b: l& N

2個號碼 4,12

" m" ~. r4 G. l公仔箱論壇

未參加第一輪者選完 4,12號之後,

( K) z7 w5 s9 I, O9 @

就可以開始第二輪啦!!

羊叔叔,水晶,orange 去左邊??

仲未參加??!等緊你地開第二輪呀!

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Z  I8 t% r8 K$ B! E9 M
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "7" 號, 我要和/下一位參加者
  o0 X8 U3 m' b, zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2016-2-14 12:04 AM
! Y' a. b2 @$ T& p& j. _  _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "6" 號, 我要和上/一位參加者tvb now,tvbnow,bttvb4 S  \8 a2 [* p% t. t: ~
pknoface 發表於 2016-2-14 12:23 AM
/ d2 X1 l/ i1 ^% ?) K, E4 m9 k* b  ^公仔箱論壇公仔箱論壇! H& r' t( o0 ?3 [/ a1 N- P# I
tvb now,tvbnow,bttvb0 O3 ~7 b. j% x/ t7 k: V; b
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "9" 號, 我要和上一位參加者
4 c2 z1 X/ b  q公仔箱論壇sublk 發表於 2016-2-14 12:37 AM
4 Q% Y6 m$ n4 _. O+ W' `4 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
我選 "1" 號, 我要和上/下一位參加者玩 【猜包剪揼】
( v! ^* N1 \. D1 w) y' LHENRY_168 發表於 2016-2-14 02:51 AM
5 _8 t$ g' }$ I3 n* l2 n7 J# Q9 j. j! W# A

* P9 \4 N/ s5 D9 V* t- x* w( e5 @. X' ]
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "2" 號, 我要和上一位參加者
+ e/ C& y& Z$ ]$ \  K8 Atvb now,tvbnow,bttvbdi0208 發表於 2016-2-14 04:02 AM
9 N+ q" a* g1 u% f) j( p  j! \os.tvboxnow.com
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "10" 號, 我要和下一位參加者玩
7 b: b/ K! H0 {- r; |4 e5 {os.tvboxnow.comob51330 發表於 2016-2-14 04:19 AM
os.tvboxnow.com/ m  A( O: C7 q8 @

7 C% O/ b! p0 qtvb now,tvbnow,bttvb$ I7 c8 T  ]% \3 W
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "5" 號, 我要和/下一位參加者TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ q; j& R- x. l- ]" ~! h- g6 z
Pedestrian_A 發表於 2016-2-14 08:54 AM
; |9 L5 c- T  n- H, R/ r# J8 Q$ ^公仔箱論壇
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "3" 號, 我要和上一位參加者
* J( A' K) \( t2 Q2 J: l3 jos.tvboxnow.comfree2penny 發表於 2016-2-14 08:56 AM
# E" N; y5 e$ m( \! b) G; R, o公仔箱論壇+ C0 b2 z- }; s! \5 c: [

W( _5 p( Q3 D
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "8" 號, 我要和上/下一位參加者玩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- |' |4 ?% ]2 d8 d
mnb1123 發表於 2016-2-14 10:26 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 h8 u; V3 [' e6 L. `
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "11" 號, 我要和/下一位參加者
7 B6 A" F4 R! q- Ccharat 發表於 2016-2-14 10:52 AM
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "12" 號, 我要和上/一位參加者玩
羊叔叔情人節比人租咗去拍拖, 水晶起日本溝緊架仔.
【猜包剪揼】年初七第一輪只剩tvb now,tvbnow,bttvb9 \; M7 N2 U0 h7 e  }$ E4 f) Y
2個號碼 4,12 號
( s/ R4 D2 ]- h! c$ j未參加第一輪者選完 4,12號之後,
0 s' a5 c% ?" B# D+ tos.tvboxnow.com就可以開始第二輪啦!!http://s9.tinypic.com/20qknxg ...
1 z. @4 H' p! tgracechanstuart 發表於 2016-2-14 11:22 AM
Grace姐為什麼初六第一輪12號碼未滿, 第二輪就開啦?
多謝Grace姐天天派紅包
初七之星 容祖兒生肖是b.屬猴
1 ]: c$ ]! ^- v% j公仔箱論壇smcorange 發表於 2016-2-14 11:52 AM
7 K) V+ U: j8 K' s- ^tvb now,tvbnow,bttvb因為我去了睡覺,大家沒有看清楚未滿額,就開始第二輪了!所以為了公平起見,Penny未能以落單自動獲勝,還好,Grace幸運地選了11號和Penny對局,不然就可能有很多問題要更正!!
羊叔叔情人節比人租咗去拍拖, 水晶起日本溝緊架仔.
+ }  d* m$ m# }( N, ros.tvboxnow.compknoface 發表於 2016-2-14 11:42 AM
羊叔叔應該上山挑戰武當 水晶在日本過情人節
tvb now,tvbnow,bttvb1 `$ y7 ^* |4 p( ~
因為我去了睡覺,大家沒有看清楚未滿額,就開始第二輪了!所以為了公平起見,Penny未能以落單自動獲勝,還好,Grace幸運地選了11號和Penny對局,不然就可能有很多問題要更正!!http://www.qoobee.com/wp-content/uplo ...
  u& |& Z6 C1 i& P; KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gracechanstuart 發表於 2016-2-14 11:57 AM
辛苦Grace姐 情人節溫馨
羊叔叔應該上山挑戰武當 水晶在日本過情人節
" M( T' l2 j& M$ p$ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。smcorange 發表於 2016-2-14 12:05 PM
3 j2 m& ~3 M/ ~  `0 ^, ^1 Y: r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 o7 e; A7 c. s- U6 R2 T* b# H
羊叔叔係武當既好朋友唔會上黎挑戰既.
辛苦Grace姐 情人節溫馨& `" h: D5 a+ x% f! G( ^& s; J, @
smcorange 發表於 2016-2-14 12:08 PM
- {5 ]7 {/ O+ q3 K" f
不辛苦!!我這裡現在還是2月13日,明天要吃龍蝦!!!
+ K0 I6 V- ^# l9 q$ {- Dsmcorange 發表於 2016-2-14 11:52 AM
% y& A* W" O  M5 M公仔箱論壇5 {! N; j' C0 h  S# o, ~0 r7 e
因為大家起度等啊羊叔叔都等到瞓著晒咯. 未朦朦朧朧間就開始咗第二輪咯.
2 u+ `7 x5 d  k2 |0 z4 @$ r( b+ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不辛苦!!我這裡現在還是2月13日,明天要吃龍蝦!!!
" j# W9 J  x7 E/ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gracechanstuart 發表於 2016-2-14 12:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 l7 x6 d; \+ @

4 c, m4 S8 p+ u3 U" _! |os.tvboxnow.com預多個位唔該!