返回列表 回復 發帖
大概幾錢收購啊?

有一個人收購```我價錢稍比距高了喔...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
距地賣左俾人都唔賣俾我....

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 12:55 PM 發表
大概幾錢收購啊?

有一個人收購```我價錢稍比距高了喔...
價錢這東西是看需求而定,法師裝備你想收齊一套,先計寵物幣,1件也要500萬或以上寵物幣才能買到(以現在來計),

5件即是2千5百萬寵物幣,現有的寵物幣對換tvb幣是5:1,這樣計算也要500萬tvb幣一套,所以你起碼都出300百以上,
我覺得5百就真係差唔多,有人放比我,我都會考慮下
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 01:06 PM 發表
距地賣左俾人都唔賣俾我....

看來你都係等12轉我給你啦
等到頸都長埋啦`````就黎長頸鹿啦....

原帖由 bubu1109 於 2008-9-12 01:15 PM 發表

看來你都係等12轉我給你啦
我見後勤部長_150TVB都賣左套聖騎士6件裝俾人地.....

點解我就買唔到呢?

..........點解喔.............
原帖由 bubu1109 於 2008-9-11 09:11 PM 發表

價錢這東西是看需求而定,法師裝備你想收齊一套,先計寵物幣,1件也要500萬或以上寵物幣才能買到(以現在來計),

5件即是2千5百萬寵物幣,現有的寵物幣對換tvb幣是5:1,這樣計算也要500萬tvb幣一套,所以你起碼都出300百 ...
lol~if i got more fullset of magic i will pm you and make an under table deals~and good nite this times i really got offline~
原帖由 bubu1109 於 2008-9-12 12:49 PM 發表

加油 ,這是當然的,你買入時因為知道會賺錢,時間都過得特別快,還怕時間過得太快來不及買入低價錢
真的是这样~~
我很懒卖~~但是不卖的话一定会跌出400~~
201400  10 TVB+ 功勳  500
我好想得到功
勳~~
原帖由 kylefunny 於 2008-9-12 01:24 PM 發表

lol~if i got more fullset of magic i will pm you and make an under table deals~and good nite this times i really got offline~
快D送石頭比我
我都想得到功勳啊....

E+無得轉換....汗....
原帖由 yy@sam 於 2008-9-12 01:26 PM 發表

真的是这样~~
我很懒卖~~但是不卖的话一定会跌出400~~
第201至400名  10萬 TVB$+ 功勳  500
我好想得到功勳~~
我都係為左功勳 繼續努力
原帖由 bubu1109 於 2008-9-11 09:26 PM 發表

快D送石頭比我
already give you here it's your stone~~
神秘寶石bubu11099999送禮2008-09-11 bubu:11:09

几时借支俾我用啊?  

法神權杖  武器 1 MP+5000,智慧+500,傳說中的法師的利器,往往是可遇而不可求的
攻擊力:+2000
職業要求: 法師 性別要求: 任意
等級要求: 3轉/350級 最高 99 轉
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 01:32 PM 發表
几时借支俾我用啊?  

法神權杖  武器 1 MP+5000,智慧+500,傳說中的法師的利器,往往是可遇而不可求的
攻擊力:+2000
職業要求: 法師 性別要求: 任意
等級要求: 3轉/350級 最高 99 轉 ...
這個先給你,不用還  

成功贈送給 无印良品 1 個 法神權杖!
佬大照旧价~~
成功贈送給 bubu1109 3 個 法神披風!
成功贈送給 bubu1109 1 個 法神戒指!