返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-9-12 03:42 AM 發表

人懶..~~沒法..~~
應該是錢多了才開始懶得放股吧

因為我都係咁
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 blueocean 於 2008-9-12 03:51 AM 發表
特別消息:

我現在大量收購神秘寶石
每一粒神秘寶石 51 萬tvb幣
比 bubu 高少少

如果你有俾神秘寶石比我, 請你 PM 我, 因為我通常唔 check 這個 post ...
由現在開始我停止收神秘寶石,大家喜歡就賣給他好了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-9-12 03:54 AM 發表

由現在開始我停止收神秘寶石,大家喜歡就賣給他好了415902
not fun if you don't buy la

原帖由 ice.key 於 2008-9-12 03:54 AM 發表

我係唔會賣俾你的..~~hehe
ok la....do whatever you like

ice.key 答得好
原帖由 bubu1109 於 2008-9-12 03:59 AM 發表
ice.key 答得好
bubu, buy more
play with me

回應 blueocean 第 5393 篇文章

我有半粒 ,你出幾多     哈哈
房  @.@  

回應 blueocean 第 5393 篇文章

存款: 2147483647         銀行都俾你搞到頂峰  ,勁喎   
房  @.@  
Halo ex-boss ,

成功贈送給 bubu1109 1 個 喜糖! This is my small present , thanks for you last time help !!!Have a nice day !!
原帖由 paulkinggood 於 2008-9-12 04:53 AM 發表
Halo ex-boss ,

成功贈送給 bubu1109 1 個 喜糖! This is my small present , thanks for you last time help !!!Have a nice day !!
多謝你,我都送D小禮物比你

成功贈送給 paulkinggood ? 個 經驗卡!