返回列表 回復 發帖
原帖由 yy@sam 於 2008-9-8 01:59 PM 發表

不好意思~~没有了~~
下次打有再卖给你~~
下次记得留俾我啊.
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 ice.key 於 2008-9-8 02:00 PM 發表

其實好多人都pm我要法神裝...~~~但是..~~~都是賣給老大先(老大有優先權呀)
甘我问老大要... 嘻嘻...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 ice.key 於 2008-9-8 14:00 發表

其實好多人都pm我要法神裝...~~~但是..~~~都是賣給老大先(老大有優先權呀)
你套法师我还没打到,一打到我会马上还给你的
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 ice.key 於 2008-9-8 14:37 發表

我都是打到15轉才打到一套..~~~好會這陣子我都不用法師呀..~~~下一轉我用騎士..~~
我打算下一转换刺客,好用吗刺客?
我要加油,楼上几转啊?
我倒,还要加一个才字,真让你给打败....

还是"唔好问我"好过啦.....
心都闷嘛,原来甘难升既.....
原帖由 ice.key 於 2008-9-8 04:11 PM 發表

不用問你我都知你係6轉呀..~~
我够知啦,可以睇到呃嘛....
刚才你们卡吗??

刚才8转图6个人超卡

现在9转了