返回列表 回復 發帖
原帖由 jjj9930 於 2008-8-20 03:41 PM 發表

可~~~~以为何不可以!我们今天打怪的目的就是拿宠物币兑换论坛币!你因该早就好快点拿去还了!宠物币没利息!tvb币才有利息!!
宠物币是我们辛苦打怪跟卖垃圾武器的来的!
你打怪的时候有10%的宠物币会自动贡献家族的!
贡献家族是一个 ...
嗯,以前也有换过,只是不知道加入家族后有没有这方面的规定...
以后每转贡献家族1百万宠物币,剩下的换论坛币了...
另外,谢谢老大给的靴子...
原帖由 后勤部长 於 2008-8-20 04:44 PM 發表

嗯,以前也有换过,只是不知道加入家族后有没有这方面的规定...
以后每转贡献家族1百万宠物币,剩下的换论坛币了...
另外,谢谢老大给的靴子...
其實不必特別貢獻家族寵物幣,如果想用寵物幣對換tvb幣,可以找我換,對換率係5對1,$5寵物幣換$1tvb幣

回應 bubu1109 第 3108 篇文章

oh i see i can exchange for tvb dollar thats great new for me and how about do you buy any 神秘寶石?i can sell it to you if you want buy some

apperciate for your help(stone)
原帖由 kylefunny 於 2008-8-20 05:39 PM 發表
oh i see i can exchange for tvb dollar thats great new for me and how about do you buy any 神秘寶石?i can sell it to you if you want buy some

apperciate for your help(stone) ...
我自己就不會用神秘寶石,你有寵物幣可以考慮換給我
好野,两天没来了,先在兄弟幫寵物家族又热闹起来了,欢迎venus1bb和后勤部长加入。
后勤部长很勤劳噢,我每次练功都看到你。加油喔!
我最近就懶咗,因為由朝到黑系度睇奧運,九轉一直沒時間沖十轉,
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 bubu1109 於 2008-8-20 04:35 PM 發表

我都覺得10萬tvb幣唔夠多 ,可惜我冇你咁有錢 ,如果唔係我會每人獎1千萬tvb幣
兄弟幫咁多有錢人,一定有人贊助比你嘅
原帖由 janleung 於 2008-8-21 02:19 AM 發表

兄弟幫咁多有錢人,一定有人贊助比你嘅
咁我又唔可以隨便問人贊助,兄弟幫成員有錢我都寧願他們放到家族,方便給家族舉辦活動

而且最重要是沒有人會贊助我

回應 bubu1109 第 3114 篇文章

佬大有咁多錢
唔需要人贊助

原帖由 blueocean 於 2008-8-21 02:35 AM 發表
佬大有咁多錢
唔需要人贊助
如果你的錢是我的話就不需要別人贊助 我剛剛想到一條新規例,就係幫主可以向成員成收取贊助費

blueocean現在我要你贊助我14億tvb幣
我最近都忙著睇奧運
一大早起來就是看電視
原帖由 xenos68 於 2008-8-21 02:54 AM 發表
我最近都忙著睇奧運
一大早起來就是看電視
近來我都係一路睇電視,一路玩股市,好累
原帖由 bubu1109 於 2008-8-21 02:52 AM 發表

如果你的錢是我的話就不需要別人贊助 我剛剛想到一條,就係幫主可以向成員成

blueocean現在我要你贊助我14億tvb幣 ...
新規例
收贊助費
你應該係想收保護費
黑社會大佬終於現身, 要收我地呢班好市民既保護費

今日二手市場D裝備比人掃曬,想買嘢都唔買到

回應 bubu1109 第 3110 篇文章

bubu兄一手交錢一手交貨5比1嘿嘿...寵物幣 bubu1109 1000000 送禮 2008-08-20 23:37:35
另外送你陀地費(贊助俾你)嘿嘿嘿...大地術領悟之書 bubu1109 20 送禮 2008-08-20 23:38:23
大老以後多D射住細佬啦嘿嘿嘿嘿...