返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,
2 _  I6 j- H7 }4 ], ztvb now,tvbnow,bttvb e+諗起都覺得自己果時好傻呀!
' n; @$ W8 e4 k6 O% Z但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表tvb now,tvbnow,bttvb2 W4 x& i8 [* I
咁你幾時呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 s; D4 y: l: v2 M0 _9 _
我17
" o2 Y$ P# |, G* d公仔箱論壇我13歲啊..公仔箱論壇4 m2 p* g' d& H
4 Z" Y8 h! m9 a7 k- u9 F. O
我今年先得個14歲..
) n& z4 I1 [) Z& V3 O( d4 \, P0 j/ xtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇4 B6 p0 s+ W1 h# q& p$ C5 @, o3 i
初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表
, }; R7 U7 f4 s) S9 P/ [公仔箱論壇3個月大
) [$ i' h1 ~* M' a/ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁勁嫁.佛兄..=D>; O  g4 E- A* Q( y5 C( m
公仔箱論壇# Z# k9 i7 s8 G
三個月大又點初戀啦?2 c( A! d8 n9 Q$ v  b! I' W3 L9 c

0 {- V: L* G9 U8 x講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表
6 Q9 @9 I- J+ r* u) }' R. k8 Xtvb now,tvbnow,bttvb3個月大
. |$ w* q, d9 V2 \7 ^6 A
3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..公仔箱論壇+ @! i( Q! w% Z
我既初戀情人就係我現在老公
; v: h, `+ K% @& w$ I好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表
) i1 W. t. n+ M0 w* ^20歲..tvb now,tvbnow,bttvb! X& v, k/ a, z) _- x1 s8 s
我既初戀情人就係我現在老公
' h6 J, B( U# |3 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好幸福喔...大家都好愛對方....^^
公仔箱論壇: F8 V6 ~! l$ J% n
真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表
  S8 ~* `  I1 A5 G. W& x8 R3 r9 Otvb now,tvbnow,bttvb3個月大
) v, w! t2 W& _( ?4 T$ f4 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- H+ e/ f7 o/ [3 f1 V5 Z5 \想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表& ~/ f1 }$ N. |: o& ~* T
未戀 XD
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 s% e7 l4 z) J2 s1 _7 C; q
X2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表
9 f: u* I6 \' r7 o7 e公仔箱論壇
# H' r/ }  o4 s% Htvb now,tvbnow,bttvb我13歲啊..公仔箱論壇1 ~, c- t$ F' E6 o$ e

4 T7 w# {2 D& T8 ~" y0 S2 F, Kos.tvboxnow.com我今年先得個14歲..tvb now,tvbnow,bttvb1 T7 s; {5 z9 ]

( x2 N2 {9 k# F初戀仲要得個1個月..唉.
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  g7 i" b( m1 y  n
經已多過我.....
+ k4 d: D( r, S1 e" B* Etvb now,tvbnow,bttvb我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me