返回列表 回復 發帖
還嘢先~ thx~ice.key
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
原帖由 ice.key 於 2008-7-19 03:23 PM 發表

哈哈到你幾天我就又升多一轉了...~~
啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~你不要跑那快啦我追不到你你等我啦!我跟你好啦
原帖由 raylam168 於 2008-7-19 03:27 PM 發表

+敏捷+到 1001 than+力量at all or
+敏捷+到 迴避99% than +力量at all
知道了谢谢你
raylam168 經常用分身術,等我地見唔到佢個真身出現 raylam168已經唔想來家族坐
英雄護甲 bubu1109 1 送禮 2008-07-19 15:31:54
王者之劍 bubu1109 1 送禮 2008-07-19 15:31:34
英雄頭盔 bubu1109 1 送禮 2008-07-19 15:31:19
聖騎士靴 ice.key 1 送禮 2008-07-19 15:30:32
聖騎士盔甲 ice.key 1 送禮 2008-07-19 15:30:18
聖騎士頭盔 ice.key 1 送禮 2008-07-19 15:30:02
聖騎士項鏈 ice.key 1 送禮 2008-07-19 15:29:49
周身債~~~~~~~!!
聖騎士劍2 ice.key 1 送禮 2008-07-19 15:29:36 sorry~仲有把~
sorry老大俾錯咗~成功贈送給 bubu1109 1 個 聖騎士劍
原帖由 ice.key 於 2008-7-19 03:37 PM 發表

哈哈...遲吓等我讀返書你就大把時間追我啦..~~~哈哈..
你还有讀書你就好还有讀書有書要好好讀,我要讀書都没得讀我人老了还些人玩电脑是不是很好笑
王者之劍都係老大俾~
原帖由 jjj9930 於 2008-7-19 03:51 PM 發表

你还有讀書你就好还有讀書有書要好好讀,我要讀書都没得讀我人老了还些人玩电脑是不是很好笑
me too