返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
4 E  `0 W* }) c% N' okennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
! ?$ r. Y0 b, I4 M
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇tvb now,tvbnow,bttvb/ c; K" `! y1 k. Y
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
. Q/ D( P! J% _1 X: S: Z" Y: u
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
7 g2 l+ D& Z7 j8 Ltvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?
tvb now,tvbnow,bttvb" N2 J! M7 t& e9 a8 \  h
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
( p4 u# j. z# O( o0 @os.tvboxnow.com不過htc邊部好?公仔箱論壇$ j" B& W% ~6 v. ?/ F7 W+ A
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# \4 _7 ^& X* _
係呀
8 D4 Q3 c# t" y$ u! S8 t: V9 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
公仔箱論壇. r2 q3 N1 H5 \9 N- f
咁htc既話邊部好呀?@@
4 ^8 B4 W9 _# D( pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
) W8 ^% `6 E: c8 I: {' [0 y公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
公仔箱論壇7 }2 F' ~6 f, E- U, X' x2 X
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇( [, Z, p5 j! z) U' b; M( }0 p1 I
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 }- _' a9 f- n) {& s  [* P# x
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
; ?8 @9 t( p) J* u/ W5 p7 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???
os.tvboxnow.com- ^- R* O5 X# A4 I9 @, k/ }
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正5 U% M9 v' Q7 v$ V$ M
不過香港都有蝴蝶咩???
8 ]' @( `7 `, N/ ?" f# Z% ]& jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
1 [% [2 J1 p6 y* ^
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
0 L2 G! d# v3 T# YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 L1 `) F; G5 B7 |  R8 C3 c4 E
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱tvb now,tvbnow,bttvb7 q- i$ l  l, }" B9 V: ^
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
公仔箱論壇6 B9 b9 t# @( i8 f. m/ g
個個都話one@@
, ^# W7 N+ x' X4 v我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
os.tvboxnow.com7 `2 R! U) B7 R* W' K* A% Z" H
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。7 K# b  T  ?; m5 ?5 m) S6 f/ ~# ^% m
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
os.tvboxnow.com% E2 ~+ R% U# q9 U- m
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
- S. j4 G4 N' W4 ~! F3 dos.tvboxnow.com個個都話one@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- X8 K+ E% d9 a/ @5 V
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
+ C# p1 H; b+ Oos.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- v( j3 c" x2 Z' z- B: |
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題tvb now,tvbnow,bttvb  y5 f! y5 s( W' I! a# z* J
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
. M5 O: u; q5 h  D1 P2 p$ P特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
os.tvboxnow.com9 O' G( N, z- [
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題+ b! n, E1 u0 M8 |; n$ |2 k
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
1 F1 L6 I# F" }: @鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
2 ]. b: ^$ S2 g: k9 c- E. e公仔箱論壇yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
* h$ y. t# q& \/ T例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag