返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

- h0 X5 F$ g7 ~6 |. UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, y2 T5 |% f" U7 K; u9 c, P
, P) D1 ^6 m3 F下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色公仔箱論壇+ |3 w9 M9 Y& A; `/ M+ H' p. `( }
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
: L& U" @7 p* W2 Y" w我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
% K& }/ G1 k. f8 j8 X! `- |' L晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
# m! K$ R: g/ j% [' j0 wtvb now,tvbnow,bttvb呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
) _: H3 _3 B7 k& g- V9 Y6 h/ h/ N0 @' y我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
1 v% r9 V% k# \+ q2 R7 Ttvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
公仔箱論壇7 t) Z3 }4 V$ c0 E
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
! a# T; K7 [/ a4 n$ _- i呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
0 Y8 L% R/ P, ^" O" V( ztvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
# F* v8 h  m1 k3 k7 CTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
+ c, ^2 n# y2 Dtvb now,tvbnow,bttvb好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
* v. g9 Q6 ~4 v  e2 v+ M( eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
7 F5 ?% E. A' c  ~# E5 ]下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
3 l6 A/ H9 n8 U2 o- m5 ?; L! u
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
9 d6 O# X, I: n. h8 h$ qtvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 R7 J! X( D6 S4 o
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
" h0 d3 X9 d/ p- l1 v
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
4 J- a: Z) F9 e  U; S9 r0 jos.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
  j) D) y, U* l: P: WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
os.tvboxnow.com1 t0 P" ~$ f6 c# @
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
7 X. l# O* S5 Q5 _( T9 Yos.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
4 B* {3 ~3 p! F
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
公仔箱論壇. [8 K& _' O# ~( S1 d  {
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
& Z7 Y" d6 R/ P+ F0 C+ x+ m公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
" I% H7 T5 t" f; k3 N1 D# k* o" x0 Ftvb now,tvbnow,bttvb我個陣冇特別格價個d呀公仔箱論壇  _# e$ O) ?+ T! j( W! R6 T) O
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
$ f8 T, x- y  c3 U5 d: D4 t) S公仔箱論壇我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
8 K4 }, L* v; a6 O& W鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
( g; q2 Q/ c) p5 Wos.tvboxnow.coman機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
4 Z8 e9 y+ F6 c. ~4 ]$ N( b. C4 y公仔箱論壇我個陣冇特別格價個d呀
$ U% K" {5 q0 M! `但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
0 r0 o; N- M8 J8 F  sbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
3 G- E! I6 ]6 e" Z* m/ H咁都唔錯啵, 多謝師兄報料