返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
/ n3 L9 x  {( s公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
; D2 J9 k2 C3 R4 `; W! HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
+ x+ C. ?( z! F$ W
呢部好唔好用?未用過htc機
& y. P9 L, B' X: N; F9 g% B* A) Dtvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
4 {- i( ?  x2 l% V我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
7 j) z7 ~* K6 P- y- E; @同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1tvb now,tvbnow,bttvb2 ?7 x4 Q( c$ P2 Y  I2 G
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
( D( D; Q* k9 B+ k3 m% \tvb now,tvbnow,bttvbacefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ I% b, A8 n+ y# ]" L4 I, A
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1os.tvboxnow.com4 e3 Z  j; h# j7 S) o2 A
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
" C) C1 M: ^  m/ K) R公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
+ H5 ?4 `6 Y  T- y8 a: B! t  v; u
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
os.tvboxnow.com6 s; h4 K4 X" Z" s% x
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛: n2 |2 A+ J  u7 |7 [& @
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, y/ L0 Z, C. c0 d: y0 G: v2 ]
係呀, 我覺得白色幾好
3 B2 i) X; U' {3 b6 D. hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
  i) ]! ]( s2 K. S0 Y9 C樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
; m& L2 {3 U) Y0 O0 }0 ^
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
( }. e: [5 O6 thttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
7 }, G5 H+ B% B0 G  w$ [/ O呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
3 M% g8 e2 N1 P9 Qhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
, }' n0 n* L" X% }$ ]  U公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
os.tvboxnow.com! s7 x: b. K) \+ C4 ]
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
/ v. c4 \" \, _3 u' ?" p( Ltvb now,tvbnow,bttvb真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
* q2 P1 S2 [# m, {os.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
2 h7 m' n# B. s5 y& A9 C( Y
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU