返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@! p& X2 z1 i' T4 K: g
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
8 f+ m9 \( \3 s9 e# ?% j! {樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
os.tvboxnow.com6 h1 ~4 Z0 o6 i
黑色真係好型@@
* g: m+ p0 s& KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb" Q  |/ E' y% N
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
  [) n& v# B% j. V5 H# aos.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
$ f( ]: ~* @2 @: ^7 [. L9 wtvb now,tvbnow,bttvbthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正os.tvboxnow.com' b' m- e1 I! y) T! Q
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨+ B& r- a& k8 h: Z( N  b0 u
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ k4 o) F' i9 F7 c0 x
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...公仔箱論壇0 W) S; F8 _8 _* d5 I$ v. I8 G2 \
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
os.tvboxnow.com; K- E4 W: X3 m% Q& ~
我就鍾意one多d(所以訂左one)/ m/ K: b  `9 z; F2 z, |& W* X. n
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
tvb now,tvbnow,bttvb' N/ f& W$ A, c! `1 f& j* g
我就鍾意one多d(所以訂左one)os.tvboxnow.com( n" d; h2 R- ~0 d9 H9 t
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價os.tvboxnow.com1 a! L! e, n, M# i" ?( Z, V0 S
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
! g( D3 y, g8 U/ i7 @& {! M8 `) _agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb! F) A! {2 g: P4 V  K8 }9 X
同埋我覺得one影相靚d
& N8 a: f: s* X$ Y1 p我就鍾意one多d(所以訂左one)
, Z. J4 {% ]8 S( ^. B; y$ I- Ftvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb6 ~1 `' Z7 x* Y  H
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
. d' A& I' t/ Y, ]/ s# W. \& v
但S4好似都多左好多新功能..?
6 I& `! u! K7 ]* g! ^os.tvboxnow.comagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
+ C7 X! d( \% u5 i0 E  A* m1 t公仔箱論壇同埋我覺得one影相靚d
. \  I" V& Z) R9 J9 U+ z你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
1 R) m1 T; l. K& H) ~" ^+ N如果講像素既話唔係S4高D咩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 d# K! ^4 h* U
但S4好似都多左好多新功能..?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Y! ^% M* E& E+ W: N! d
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
1 _* z$ ?1 @! V7 G6 r* W佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) O4 W. [# t/ r, b5 z4 a$ `
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
- e1 M- @$ t& n; A4 Vos.tvboxnow.com如果講像素既話唔係S4高D咩
: a; o" o$ M0 a. R+ I$ s( M8 I  O/ |魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 [, I! {# K3 h2 S* L- X
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
6 i/ j2 d5 ^8 f4 K) }5 F" sone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 p5 d! [9 f1 s* a9 F1 e2 o
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
. g& m7 D( }( ~1 Q! D* d公仔箱論壇同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁os.tvboxnow.com3 Y6 ?9 ?$ f1 ]4 t1 S% F$ V
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
os.tvboxnow.com* V; ]5 }- r/ \2 Z  [
如果係咁咁真係唔洗考慮....