返回列表 回復 發帖
我嘅o念法都係一样!
所以我已经买咗佢+几位馒曼联球员,
后卫方面点睇呢??
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-26 03:46 PM 發表
我嘅o念法都係一样!
所以我已经买咗佢+几位馒曼联球员,
后卫方面点睇呢??
哇,jackson那么支持曼联球员啊,小心曼联带来翻船啊。。哈哈
我就全部11位买arsenal小将
原帖由 wlt1110 於 2008-9-26 05:35 PM 發表

哇,jackson那么支持曼联球员啊,小心曼联带来翻船啊。。哈哈
係你先好遘
我而家去買球員
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 wlt1110 於 2008-9-26 05:35 PM 發表

哇。。。

好勇喔。

如果是真的我佩服你的勇气,

一个不好采爆冷就。。。。
唔知man utd出邊d中場呢
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-9-26 06:20 PM 發表
唔知man utd出邊d中場呢
我就係为呢件事而烦恼!
所以都係决定斋买一位---> C罗!
其他人等真係几难预测,
又或者呢個问题由 超级曼联迷 嚟回答仲适合!
原帖由 devin 於 2008-9-26 06:04 PM 發表

哇。。。

好勇喔。

WLT兄嘅心口有個 "勇"字!
作为阿仙奴球迷真係觉得非常惭愧。。。

哈哈!我就肯定唔会买超过三位曼联球员!
原帖由 devin 於 2008-9-26 06:04 PM 發表

哇。。。

好勇喔。

arsenal现在的实力如火冲天,不会现在爆冷的吧,何况上几轮客场输fulham,再输的话,就向冠军说88了。
照理来讲,arsenal一定会赢,可惜盘路放的太高,两粒,分分钟赢球输盘,而且候成客场战绩照顾,来到arsenal主场必死无疑
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-26 10:27 PM 發表

我就係为呢件事而烦恼!
所以都係决定斋买一位---> C罗!
其他人等真係几难预测,
又或者呢個问题由 超级曼联迷 嚟回答仲适合! ...
小小罗肯定是首发出场的啦,至于另外其他人,我想中场应该会是哈格里夫斯陪Anderson,左翼让给小将nani。
另外vidic也解禁付出。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-27 02:47 PM 發表

小小罗肯定是首发出场的啦,至于另外其他人,我想中场应该会是哈格里夫斯陪Anderson,左翼让给小将nani。
另外vidic也解禁付出。。。
呢场波 小第买咗英超三强90%球员!
我相信三强赢波机会应该会爆灯,
如果有得买三连串,
呢期嘅机会最高。。。但相对赔率都应该几低。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-27 03:32 PM 發表

呢场波 小第买咗英超三强90%球员!
我相信三强赢波机会应该会爆灯,
如果有得买三连串,
呢期嘅机会最高。。。但相对赔率都应该几低。
希望你能跑出一头好马啦
原帖由 wlt1110 於 2008-9-27 04:26 PM 發表

希望你能跑出一头好马啦
哈哈。。咁都同时要祝WLT兄果11位阿仙奴球员可以大炒-->猴城
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-27 04:30 PM 發表

哈哈。。咁都同时要祝WLT兄果11位阿仙奴球员可以大炒-->猴城
一定可以大炒候成
原帖由 wlt1110 於 2008-9-27 04:56 PM 發表

一定可以大炒候成
可惜我冇钱买阿仙奴前锋!
但点都祝福所有已经买阿仙奴球员嘅参赛者。