返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-10-21 08:14 PM 發表

甘快曝光你的阵容??

你不怕我知道吗??

联赛第一场你的对手是我,

要手下留情哦。。。
walau-a,场场都是赢战, 要顾team分数,又要个人赛
既然那么早曝光,就证明我有信心!!!

原帖由 wlt1110 於 2008-10-21 08:28 PM 發表

walau-a,场场都是赢战, 要顾team分数,又要个人赛
既然那么早曝光,就证明我有信心!!! :onion17 ...
果然信心满满!不过我会在紧咬着不放啊!
原帖由 ljw1982 於 2008-10-21 10:42 PM 發表

联赛好似对你哦。。。手下留情
原帖由 wlt1110 於 2008-10-21 08:27 PM 發表

哈哈。。。。。说不定最后一分钟我换球员呢
依果是一个潭来啊。。。大家5好踩啊。。!!
原帖由 ljw1982 於 2008-10-21 10:42 PM 發表

你咬到好痛啊
原帖由 steve86 於 2008-10-22 12:04 AM 發表

依果是一个潭来啊。。。大家5好踩啊。。!!  
哈哈,随你的便
有咗联赛制 英超竞争性更强烈!
有机会加入TVBNOW英超组合全部都係强手。
大家唔驶手下留情。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-22 11:34 AM 發表
希望各位兄弟脚下留情
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-22 11:34 AM 發表
能夠保住係英超 已經心滿意足了
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 wlt1110 於 2008-10-22 12:11 PM 發表

希望各位兄弟脚下留情
希望你個門將手下留情
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-10-22 05:45 PM 發表

能夠保住係英超 已經心滿意足了
哈哈。。估唔到TVBNOW都有咁高水准嘅比赛。
要获得英超冠军的确唔简单。。。
仲难过侅[高投注]度赢钱。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-22 08:38 PM 發表

哈哈。。估唔到TVBNOW都有咁高水准嘅比赛。
要获得英超冠军的确唔简单。。。
仲难过侅[高投注]度赢钱。。。
我啪马都追5上。。。
原帖由 chu553358 於 2008-10-22 05:46 PM 發表

希望你個門將手下留情
哈哈。。。。我的门将都是全英超最贵的门将呢
WEEK 10
EPL
leo2000VSsic
leanmingVSchu553358
canz85VSC_L_Beh
devinVSwlt1110
altooooonVSpuma8811
feimiao0VSjoshlier
ljw1982VSsTeVe86
lma23VSiceman-x
tang6620VSjacksonkua
chfong2VSjim5655
jim5655VSchfong2
jacksonkuaVStang6620
iceman-xVSlma23
sTeVe86VSljw1982
joshlierVStang6620
puma8811VSaltooooon
wlt1110VSdevin
C_L_BehVScanz85
chu553358VSleanming
sicVSleo2000

Hi jacksonkua...i found a mistake!!! y me and u vs tang6620 in week 10???

i suppose vs feimiao0!!

can u please correct it to avoid any cause!! thx thx....

anyway thx to start this game!!! it would be more fun !!

Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
原帖由 joshlier 於 2008-10-24 10:29 PM 發表
WEEK 10EPLleo2000VSsicleanmingVSchu553358canz85VSC_L_BehdevinVSwlt1110altooooonVSpuma8811feimiao0VSjoshlierljw1982VSsTeVe86lma23VSiceman-xtang6620VSjacksonkuachfong2VSjim5655jim5655VSchfong2jacksonkua ...
多谢joshlier兄。
已经更改!