返回列表 回復 發帖
原帖由 joshlier 於 2008-10-18 06:55 PM 發表
i share my team line up for week 9

Gordon ( Sunderland)

Vidic (Man U)     Ferdinand (Man U)    Garrido(Man City)

T.walcott (Ars)   ...
robinho 唔是伤咗乜?

哇。。。都是曼联。。。

(如果曼联爆冷,就。。。。。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-18 07:19 PM 發表

哇。。。都是曼联。。。

曼联爆冷?? haha wont happen!!! robinho monday only play, should be okie gua.. somore not a serious injuries.
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
原帖由 joshlier 於 2008-10-18 06:55 PM 發表
i share my team line up for week 9

Gordon ( Sunderland)

Vidic (Man U)     Ferdinand (Man U)    Garrido(Man City)

T.walcott (Ars)   ...
唔错!唔错! 祝你好运!
原帖由 steve86 於 2008-10-18 07:19 PM 發表

哇。。。都是曼联。。。

曼联如果爆冷门,
赔率=1赔14。。。

特噔出去睇下车仔二线点踢法(因为基本上首发球员都受伤)。。。一定好5到边度,加上客场。。。点知。。。

5-0。。。米德。。。真是吃失米啊!!!

有人睇到Sunderland果场某???
Kieran Richardson 的Freekick。。。

中3次柱!!!
射中右柱弹去左柱,之后打到Keeper再弹到右柱。。。

笑死我啦
哈哈。。。真是某运!!!

回應 steve86 第 516 篇文章

我有買他。。。。
喵喵喵
英格兰争霸战,如果由第1方案直至第28輪之後英冠自动升级到英超,+之後既10場冠军亚军季军有无勳章?????????
原帖由 andywoei 於 2008-10-19 10:34 AM 發表
英格兰争霸战,如果由第1方案直至第28輪之後英冠自动升级到英超,+之後既10場冠军亚军季军有无勳章?????????
如果選擇第1方案 係唔會係第28輪升/降級既 會去到最後
原帖由 feimiao0 於 2008-10-19 02:33 AM 發表
我有買他。。。。
高分某???
中3野哦。。。一定好高啦!!!
原帖由 steve86 於 2008-10-19 09:21 PM 發表

高分某???
中3野哦。。。一定好高啦!!!  
哈哈,10分已经算不错的分数
这一期的钻石阵容:

Goalkeepers:
哥頓新特蘭
Defenders
詹邦達新特蘭
安東費迪南新特蘭
保辛華車路士
Midfielders
胡禮菲臘斯曼城
拿斯尼阿仙奴
C.朗拿度曼聯
李察臣新特蘭
Forwards
朗尼曼聯
羅賓奴曼城
D. Cisse新特蘭

原帖由 wlt1110 於 2008-10-21 02:45 PM 發表
这一期的钻石阵容:

哥頓新特蘭
Defenders
詹邦達新特蘭
安東費迪南新特蘭
保辛華車路士
Midfielders
胡禮菲臘斯曼城
拿斯尼阿仙奴
C.朗拿度曼聯
李察臣新特蘭
Forwards
朗尼曼聯
羅賓奴曼城
D. Cisse新 ...
好多Sunderland的球员啊!
既然你这么看好Sunderland那我也支持你的建议买几位啦!
原帖由 wlt1110 於 2008-10-21 02:45 PM 發表
这一期的钻石阵容:

哥頓新特蘭
Defenders
詹邦達新特蘭
安東費迪南新特蘭
保辛華車路士
Midfielders
胡禮菲臘斯曼城
拿斯尼阿仙奴
C.朗拿度曼聯
李察臣新特蘭
Forwards
朗尼曼聯
羅賓奴曼城
D. Cisse新 ...
甘快曝光你的阵容??

你不怕我知道吗??

联赛第一场你的对手是我,

要手下留情哦。。。
原帖由 ljw1982 於 2008-10-21 07:38 PM 發表

好多Sunderland的球员啊!
既然你这么看好Sunderland那我也支持你的建议买几位啦!
哈哈。。。。。说不定最后一分钟我换球员呢