返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-10-7 06:27 PM 發表
18号 Stoke 主场对 Tottenham,

有没有人敢买 Stoke 球员同打落水狗呢??
等我来,兼做教练!
原帖由 joshlier 於 2008-10-7 06:05 PM 發表
lol..i have Geovianni in my team

Toress and Robinho!!!
其实我觉得 Robinho 侅 英超 已经见底!
但仲有一個原因值得去买 係因为 教练钟意俾佢踢嗮90分钟。
而Geonavi的确几好!有D似 Elano 嘅风范!
而且成個 HULL 嘅 进攻中心 都由佢嚟。。。包办!
原帖由 devin 於 2008-10-7 06:27 PM 發表
18号 Stoke 主场对 Tottenham,

有没有人敢买 Stoke 球员同打落水狗呢??
哈哈。。。devin兄 我肯定你係支持HULL!
我就应该会支持 "落水狗" 。。。
总係觉得 热刺 係时候转运!
呢场波 分分钟 係 高比数 完场,
到时候大家都有 着数!
虽然我几场没买热刺球员。。。
但是都很想他们赢。。。
有甘好的球员,成绩唔应该甘样。。。
我闻到鱿鱼味道了
热刺 Sporting Director 已经被辞退!
估计下一個 就应该轮到 Ramos (如果仲係冇表现)
所以我睇好热刺 已经走上末路 无路可退,
下场对 HULL 被视为 生死战!
TVBNOW联赛制已经开始!
请大家快D入去投票。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-9 09:21 PM 發表
TVBNOW联赛制已经开始!
请大家快D入去投票。。。。
投左票啦。。。
jackson兄真是得闲。。。念埋甘多野娱乐大家。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-9 10:02 PM 發表
jackson兄真是得闲。。。念埋甘多野娱乐大家。。。  
都係你睇我好 我睇你好姐!
暂时搞咁多游戏 必要时 希望有人可以帮手。
但就必须熟悉足球+有热心 帮会员。。。。
原帖由 devin 於 2008-10-9 09:38 PM 發表

投左票啦。。。
你係资深球迷 有吀意见都欢迎你提出!
希望可以尽量配合你哋嘅要求。
多谢嗮先。。。devin兄!
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-10 06:44 PM 發表

都係你睇我好 我睇你好姐!
暂时搞咁多游戏 必要时 希望有人可以帮手。
但就必须熟悉足球+有热心 帮会员。。。。
你间接邀请我帮手???
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-10 06:45 PM 發表

你係资深球迷 有吀意见都欢迎你提出!
希望可以尽量配合你哋嘅要求。
多谢嗮先。。。devin兄!
可以自己选联赛吗??
原帖由 devin 於 2008-10-10 08:38 PM 發表

可以自己选联赛吗??
梗係唔可以啦。。。
大会係根据WEEK9嘅 各人得分排名 嚟编排你哋入边组!
[比如话:"投票后大家决定WEEK10开始联赛"]
比如话你WEEK9获得第一
咁你之后嘅对手就係。。
WEEEK10-->对垒第20名
WEEK11-->对垒第19名
如此推类
可以check下 [聯賽制] ☆★☆★☆ TVBNOW 英格兰争霸战 ☆★☆★☆ ]三楼 就知道自己嘅对手!
暂时因为没到WEEK9 所以二楼/三楼没有放参赛者名字。
ps:你咁犀利 多数都入英超啦。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-10 08:27 PM 發表

你间接邀请我帮手???
哈哈!唔知你身价会唔会高过 Torres 呢??