返回列表 回復 發帖
原帖由 公子 於 2008-4-1 08:24 PM 發表
jo7878 真好人丫,我等咁耐都無人送我王者套裝既

順便恭喜jo7878 做左住持唷:014:
成功贈送給 公子 1 個 王者之墜!
原帖由 baBysTrawbeRry 於 2008-4-1 08:37 PM 發表
我来了..可是没有人理我~~
你想點啞!
原帖由 pangck 於 2008-4-1 08:29 PM 發表

成功贈送給 喵喵囡囡 1 個 王者之墜!
有沒有人要→→ ★☆★ 少-林-寺 ★☆★ ←←!!! 即将上市 !!!10000股 會升很多...放一亿注资.to 2亿注资....耍就p m我.....後天前....pangck 你要嗎...p m 我...

回復 #1428 pangck 的帖子

原帖由 baBysTrawbeRry 於 2008-4-1 08:37 PM 發表
我来理你lo..................

成功贈送給 baBysTrawbeRry 1 個 三倍經驗卡!
原帖由 jo7878 於 2008-4-1 08:41 PM 發表

有沒有人要→→ ★☆★ 少-林-寺 ★☆★ ←←!!! 即将上市 !!!10000股 會升很多...放一亿注资.to 2亿注资....耍就p m我.....後天前....pangck 你要嗎...p m 我...
呢個我一定要啦!:014: :014: :014:
原帖由 blueocean 於 2008-4-1 08:35 PM 發表
yahoo....10 三倍經驗卡...thank you
u give me ga,,,,, thank u...................lo......................
原帖由 baBysTrawbeRry 於 2008-4-1 08:42 PM 發表
来聊天咯...好吗??
同一家族有,冇所謂啦!:onion05: :onion05: :onion05:
原帖由 pangck 於 2008-4-1 08:44 PM 發表
呢個我一定要啦!:014: :014: :014:
明天,,,admin + 了...我 p m你....o k...
原帖由 jo7878 於 2008-4-1 08:47 PM 發表

明天,,,admin + 了...我 p m你....o k...
多謝、多謝
有誰不理你話我知..p m 我..我去hold 住他的股.......和pk他.............