返回列表 回復 發帖
原帖由 坏蛋小子 於 2008-3-31 06:26 PM 發表

11轉/12轉在縹緲幻境打到4件法神~聖騎士就打到3set多:014: :014:
點解好野一定 要去指定地方打? 點解唔個個地方有得打?  只要求機會率多少黎講,會唔會好d?

妳的思想如何,你的日子必定如何
路過…
我受了重傷  已不再對愛有渴望   握緊的手始終要放開 留得住的只有恍然     
怪物死了另尋怪物
獲得 888888 寵物幣 善惡值 +88 獲得888個 三倍經驗卡

愚人节快乐:014: :014: :014:
我仲發呀...... 我打到....

怪物死了另尋怪物
獲得 888888 寵物幣 善惡值 +888 獲得888個 法神權仗

怪物死了另尋怪物
獲得 888888 寵物幣 善惡值 +888 獲得888個 天遣之戒

怪物死了另尋怪物
獲得 888888 寵物幣 善惡值 +888 獲得888個 法神戒指

怪物死了另尋怪物
獲得 888888 寵物幣 善惡值 +888 獲得888個 法神頭盔

怪物死了另尋怪物
獲得 888888 寵物幣 善惡值 +888 獲得888個 法神披風

怪物死了另尋怪物
獲得 888888 寵物幣 善惡值 +888 獲得888個 法神之靴

愚人節快樂!!!
真有奇事ma
原帖由 yfgary 於 2008-4-1 09:27 AM 發表
我仲發呀...... 我打到....

怪物死了另尋怪物
獲得 888888 寵物幣 善惡值 +888 獲得888個 法神權仗

怪物死了另尋怪物
獲得 888888 寵物幣 善惡值 +888 獲得888個 天遣之戒

怪物死了另尋怪物
獲得 888888 寵物 ...
劲过我
原帖由 x12345 於 2008-4-1 10:17 AM 發表
真有奇事ma
天方夜谭
明明學校放一星期假...但....已連續幾天上班...
累透了-_-" 沒時候打怪
申請加入【 joanne78 】家族成功,請等待家主批准!:014: :014: :014:
原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-1 11:48 AM 發表
申請加入【 joanne78 】家族成功,請等待家主批准!:014: :014: :014:
終於番來喇/~\

还没批准
您的申請還沒有批准,請耐心等!
近來打了很多王者跟英雄裝…
要儲多少個才可以換一套聖騎士/法神裝呢
原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-1 12:03 PM 發表
您的申請還沒有批准,請耐心等!
leader is sleeping XDD
:019: 唔该~~~你地边个可以赠王者之靴 ..王者項鏈俾我啊~~~~~

拜托~~