返回列表 回復 發帖

回復 #1350 坏蛋小子 的帖子

玩野呀....
原帖由 yfgary 於 2008-3-31 01:57 PM 發表
玩野呀....
玩玩1下:014: :014: :014:
哪裡打聖騎士及法神套裝??
讓我夠轉就去打呢@@~
原帖由 UniAbysmal 於 2008-3-31 06:15 PM 發表
哪裡打聖騎士及法神套裝??
讓我夠轉就去打呢@@~
11轉/12轉在縹緲幻境打到4件法神~聖騎士就打到3set多:014: :014:
原帖由 andrew123 於 2008-3-30 11:48 PM 發表

體質要不要加呢???
體質不要加...........
原帖由 yfgary 於 2008-3-31 08:40 AM 發表
俾50個你...
超大型MP藥水 baBysTrawbeRry 50 送禮 2008-03-31 08:39:57
thank you so much ...........  ....i m busy this cop day .. teaching ppl stock...thank for the help......多謝....師兄....
蛋蛋....it's more than 10 days....still not back to the family ge

我想要  ,  唔知大家會唔會送贈我呢?
聖騎士頭盔:1
聖騎士項鏈:1
妳的思想如何,你的日子必定如何
lyw1114hk Ruby 542 176705 1454 雌  1轉/70級 1825 31  暗   大法師

聖騎士頭盔
MP最大值+2000,騎士專用裝備
防禦力:+4500
職業要求: 騎士 性別要求: 任意
等級要求: 0轉/250級 最高 99 轉

你是大法師都用不到
原帖由 坏蛋小子 於 2008-3-31 10:38 PM 發表
lyw1114hk Ruby 542 176705 1454 雌  1轉/70級 1825 31  暗   大法師

聖騎士頭盔
MP最大值+2000,騎士專用裝備
防禦力:+4500
職業要求: 騎士 性別要求: 任意
等級要求: 0轉/250級 最高 99 轉

你是大法師都用 ...
點解ge?
我合 法神頭盔 ?
都係取消要求,,等夠轉先~~

难道你想用它合成物品~法神頭盔

法神頭盔
智慧+500,法師專用裝備
防禦力:+4000
職業要求: 法師 性別要求: 任意
等級要求: 4轉/300級 最高 99 轉
haha   原本以為冇咁高要求,, 升lv 升得好慢,><!!!
原帖由 lyw1114hk 於 2008-3-31 10:43 PM 發表

點解ge?
我合 法神頭盔 ?
都係取消要求,,等夠轉先~~
4轉欢迎再来:014: :014:
原帖由 lyw1114hk 於 2008-3-31 10:47 PM 發表
haha   原本以為冇咁高要求,, 升lv 升得好慢,>
成功贈送給 lyw1114hk 2 個 雙倍經驗卡!

加油
多謝妳,我會加油~~ 4轉再黎問妳~~ haha

>< 原來用左經驗卡唔可以再禁埋金錢卡,唔係就會取替效果><!!!!!!!!!!!!!