返回列表 回復 發帖
原帖由 jo7878 於 2008-3-29 10:28 PM 發表

這麽快15 lv 升4转 .明天起身幫你打一個回來......    ..現在去睡......:sleeps: 了...bye  bye lo.
thanks!!!good night!!:sleeps:
大帅哥。。。。
打到王者剑!!wish me good luck!!
大帅哥。。。。
原帖由 jo7878 於 2008-3-29 10:24 PM 發表

不知 ga...希汒吧
希望吧
原帖由 jo7878 於 2008-3-29 10:28 PM 發表

這麽快15 lv 升4转 .明天起身幫你打一個回來......    ..現在去睡......:sleeps: 了...bye  bye lo.
我也要1set
原帖由 ddly 於 2008-3-29 10:42 PM 發表
打到王者剑!!wish me good luck!!
要不要送我
原帖由 jo7878 於 2008-3-29 05:40 PM 發表
我沒太多時間玩...x12345 ..他很會玩虛擬股市..他在幫我們推股.. 說不知点和你說... 他可以pm 你嗎...x12345....好剄.....

成功贈送給 x12345 1 個 喜糖!

寵物幣         x12345         888888         送 ...
原帖由 坏蛋小子 於 2008-3-29 05:12 PM 發表

恭喜上市

寵物幣 x12345 888888 送禮 2008-03-29 17:10:20
喜糖 x12345 1 送禮 2008-03-29 17:09:37
紅包 x12345 1 送禮 2008-03-29 17:08:23
thz for the support, i will try to do my best ga la , hope i will not make any mistake
damn, i have have 12 drop rate-_-"
raise so slow
原帖由 jo7878 於 2008-3-29 05:30 PM 發表

有什麽要嗎?or 你想幫人...呀...我家最美的小公主..........
our most pretty princess
I sure want to meet her
Need anything, pm me, I will help you if I can

welcome kisaray and clair
由0轉到6轉都係用法師
就嚟7轉
想試吓其他職業
騎士同刺客邊個好 d 呀
同埋 d 點應該點升呀
原帖由 qooqoocool 於 2008-3-30 01:07 AM 發表
由0轉到6轉都係用法師
就嚟7轉
想試吓其他職業
騎士同刺客邊個好 d 呀
同埋 d 點應該點升呀
刺客  數質點:智慧101    敏捷1201   剩餘ge全加力量

騎士  數質點:敏捷200    體質300    耐力 300-500     剩餘ge全加力量

個人認爲騎士比刺客好   我7轉玩刺客   8轉后改玩騎士   相信玩過刺客ge人都知道,玩刺客好費神。

祝你好運  GOOD LUCK
hi       jo7878 said  騎士  數質點:   no敏捷0 ,no體質0  , 耐力 300-500     剩餘ge全加力量  剄好多ga.有聖騎士 set 就會+敏捷200 體質300 .

原帖由 german903 於 2008-3-30 01:35 AM 發表
hi       jo7878 said  騎士  數質點:   no敏捷0 ,no體質0  , 耐力 300-500     剩餘ge全加力量  剄好多ga.有聖騎士 set 就會+敏捷200 體質300 .
哦  原來係甘  你吾講我都吾知添  吾該曬wo
:onion05: :onion05: 我黎啦~

我系新黎嘎~~~~

以后多多指教~~~~~
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-30 09:50 AM 發表
:onion05: :onion05: 我黎啦~

我系新黎嘎~~~~

以后多多指教~~~~~
welcome, my friend