返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-9-26 01:43 PM 發表

王者,刺客,騎士,法師這些裝備要達到一定轉數才會給予,成員自己在倉庫是不能自取,記得看看這帖的第1版

如果你下轉做法師問我拿法神裝備,升級後拿取裝備的條件也會更改,到時會寫在第1版,大家要間中留意一下:0 ...
甘我10转做法师我问你拿装备啊啦 bubu老大 我实在太爱你
勁無奈,剛剛見無咁lag....就用左張三倍exp卡
點知個伺服器就停啦
停完之後又lag返,實際用左唔知有無一半時間
原帖由 ndctim 於 2008-9-26 02:55 PM 發表
點知個伺服器就停啦
想問下你們的三倍/2倍卡係打回來定係買回來?
原帖由 ATGC 於 2008-9-26 03:00 PM 發表

想問下你們的三倍/2倍卡係打回來定係買回來?
2倍攻擊/經驗卡可以打怪得來,或者在道具店也可以買到,而3倍卡就只能在道具店買

給你一點

成功贈送給 ATGC ? 個 ?卡!
三倍是買的,兩倍的也可以買,但高轉地圖都有時有
原帖由 ndctim 於 2008-9-26 02:55 PM 發表
點知個伺服器就停啦
剛才我用3倍卡時,也忽然停了一陣,然後要我再登入先可以再打怪,浪費了一點時間
bubu,昨晚掛住"釣魚",連功課都唔記得做
原帖由 bubu1109 於 2008-9-26 03:14 PM 發表

剛才我用3倍卡時,也忽然停了一陣,然後要我再登入先可以再打怪,浪費了一點時間
我都唔知點,OS時lag時唔lag
www1雖然唔會太lag,但比唔lag果陣ga OS慢.....
原帖由 ndctim 於 2008-9-26 03:14 PM 發表
bubu,昨晚掛住"釣魚",連功課都唔記得做
嬴我的卡是要付出代價的
原帖由 bubu1109 於 2008-9-26 03:17 PM 發表

嬴我的卡是要付出代價的
今日要作好詩先sleep....最遲聽日要交....想上網抄,但被發現的話會死得很慘的說
原帖由 ndctim 於 2008-9-26 03:23 PM 發表

今日要作好詩先sleep....最遲聽日要交....想上網抄,但被發現的話會死得很慘的說
加油,精神上支持你
原帖由 bubu1109 於 2008-9-26 03:32 PM 發表

加油,精神上支持你
得精神咋??"red bu"送我一對翼
请投【无印良品】一票
"識飲識食" 版見習版主
http://www1.tvbnow.com/thread-462475-1-1.html
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★

回應 bubu1109 第 1 篇文章

我刚刚开始玩
拼了几小时
现在0转125
请帮帮我!!!
都在用着垃圾装
已经申请加入兄弟帮宠物家组了

回應 TNH86 第 8567 篇文章

刚开始用法师比较快