返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-9-19 11:44 AM 發表

法神套裝只要4轉400級就可裝備齊一套,不過法神裝備要在8轉地圖才開始有機會打到(比較難打到),

家族拿取法神裝備的規定是12轉,而且職業要是法師才會給予(第1版有寫) ...
I am 12轉 and can't get any 法神

我打到一把"王者之劍"

請問BUBU,我是拿到二手市場去賣,還是捐出來給盟倉好~~~~
原帖由 blueocean 於 2008-9-18 07:47 PM 發表

I am 12轉 and can't get any 法神
wasup bro~i dont spend all my money~ just get rob by my gals~ she rob all my buck~ dat's y i must b making more deal with people~
原帖由 jacky-lin 於 2008-9-19 11:51 AM 發表
我打到一把"王者之劍"

請問BUBU,我是拿到二手市場去賣,還是捐出來給盟倉好~~~~
拿到市场去卖吧,那玩意...BUBU仓库已经一大堆了...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 bubu1109 於 2008-9-18 07:44 PM 發表

法神套裝只要4轉400級就可裝備齊一套,不過法神裝備要在8轉地圖才開始有機會打到(比較難打到),

家族拿取法神裝備的規定是12轉,而且職業要是法師才會給予(第1版有寫) ...
好耐無見啦~近期來生活過得好唔好啊~ 伊~~法神我有沒份嘎~我用一顆石頭換你一套法神啊~(this is good deals)for me~
原帖由 kylefunny 於 2008-9-19 11:55 AM 發表

好耐無見啦~近期來生活過得好唔好啊~ 伊~~法神我有沒份嘎~我用一顆石頭換你一套法神啊~(this is good deals)for me~
一粒石頭就想換法神裝... ...

bubu...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 kylefunny 於 2008-9-19 11:55 AM 發表

用神秘石頭換我一套法神當然冇問題啦不過你寫小左一個字

~你用一(百)顆石頭換我一套法神

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 无印良品 於 2008-9-18 08:02 PM 發表

一粒石頭就想換法神裝... ...

bubu...
可能會換到十機套都唔定嘎~
原帖由 jacky-lin 於 2008-9-19 11:51 AM 發表
我打到一把"王者之劍"

氧去二手市場賣啦 ,大家高轉時再貢獻也不遲
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-9-18 08:03 PM 發表

用神秘石頭換我一套法神當然冇問題啦422696不過你兡小左一個字

~你用一(百)顆石頭換我一套法神
騙取法神手段......失敗重比你騙返轉頭~ 走老囉~去騙其他D小第第同小妹妹~~~~~~
原帖由 kylefunny 於 2008-9-19 12:07 PM 發表

騙取法神手段......失敗重比你騙返轉頭~ 走老囉~去騙其他D小第第同小妹妹~~~~~~
連小弟弟同小妹妹都唔放過

做得好
原帖由 bubu1109 於 2008-9-18 08:09 PM 發表

連小弟弟同小妹妹都唔放過

做得好
係咪好似金魚老嘞~~"騙得就騙連一分錢都唔放過"係我既左右名~
成班"金魚佬...."

你班細路要小心D啦,,,,
原帖由 无印良品 於 2008-9-19 12:51 發表
成班"金魚佬...."

你班細路要小心D啦,,,,
一群奸商~~~~~
兄弟幫,下午茶點名時間~~~~報數!