返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-9-19 05:12 AM 發表

我就是想找個名義給錢你才諗得咁頭痛呀..~~(鬼叫你每天同我推股呀..~~)頭十名我又怕你睜不入呀..~~

正在想第一名:500萬
         第二名:250萬
         第三名:125萬
         第四名:75萬
         第五名:50萬 ...
不怕不怕,icekey很有办法 一定没问题
要报名时记得要先通知,我们自己兄弟姐妹
肥水不流外人田
原帖由 ice.key 於 2008-9-19 05:55 AM 發表

一定係30/9 9:00pm ~ 1/10 9:00pm啦..~~
点解系9pm
原帖由 ice.key 於 2008-9-19 06:11 AM 發表

9pm係收市時間..~俾足24小時登記,費事有人到時說唔夠時間登記呀...~~
oh~~明白,咁你时间嘛要好准,如果迟了
原帖由 ice.key 於 2008-9-19 06:29 AM 發表

這當然你到時又要pm我啦..~~你一到8:59pm你就要copy持股量有100萬以上的人士啦..~~如果唔係沒有奬金..~~
这样也可以 为什么是我 不公平 你虾我
原帖由 ice.key 於 2008-9-19 06:34 AM 發表

你同peterzai兄會是同一命運呀..~~
咁都得 好恐怖
我现在开始了解他了
原帖由 ice.key 於 2008-9-19 06:43 AM 發表

你同佢都唔做的話..~~佢沒有500萬奬金..~~你沒有10萬奬金..~~~
我就省了510萬奬金了..~~~
哇,你算账还真厉害,草都死
原帖由 bubu1109 於 2008-9-19 03:32 發表

ice.key 我地家族有個成員話暗戀你 係英文字開頭
bubu大大你怎麼可以把人家的祕密公布出來呢~~~~~

開玩笑的啦!~~~暗戀的人不是我!
原帖由 ice.key 於 2008-9-19 06:47 AM 發表

如果唔係又點做奸商呀..~~~
果然奸商本色 佩服佩服 可是怕怕
原帖由 ice.key 於 2008-9-19 05:55 發表

一定係30/9 9:00pm ~ 1/10 9:00pm啦..~~
這是什麼活動的時間ㄚ!