返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 03:43 PM 發表
原來用騎士好煩呀..~~用唔慣..~~
反正妳钱多~~可以重值点数~~~
原帖由 bubu1109 於 2008-9-13 03:41 PM 發表

暫時沒時間打怪,我有太多野要玩同做,連冬眠的時間也沒有
佬大~~去沟女都唔预埋我~~
我都觉用骑士烦.....用法师仲好....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 yy@sam 於 2008-9-13 03:49 PM 發表

佬大~~去沟女都唔预埋我~~
邊有呢,預埋你冇問題 不過你即係當ice.key隱形,話晒佢都係女性一名
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 03:46 PM 發表

我係貧民呀..~~
这么多钱还说是贫民?
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 03:46 PM 發表

我係貧民呀..~~
通常的有钱人都会话自己很穷~~~
原帖由 bubu1109 於 2008-9-13 03:52 PM 發表

邊有呢,預埋你冇問題 不過你即係當ice.key隱形,話晒佢都係女性一名
赞成,你地边个沟左ice.key先啦...
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 bubu1109 於 2008-9-13 03:52 PM 發表

我当她是? ? 是~~前辈窝~~~
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 03:54 PM 發表

不用理我...~~如果可以預理我..~~ 我又要去泡女..~~
原來ice.key 喜歡女仔
原帖由 peterzai05 於 2008-9-13 03:53 PM 發表
http://www3.tvbnow.com/viewthread.php?tid=448999&page=1&extra=page%3D1

请来多多支持!!!
什么东东?