返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-9-12 02:40 PM 發表

唔係呀..~~~
就是呀,头痛受不了,跑回窝里冬眠了

所以晚上失中,现在,在努力推92和卖17
點解唔賣得俾啊?

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 1739jay 於 2008-9-12 02:49 PM 發表

就是呀,头痛受不了,跑回窝里冬眠了

所以晚上失中,现在,在努力推92和卖17
17號股不用推,9月14號會再次大抽資

你都快點放股啦
原帖由 ice.key 於 2008-9-12 02:51 PM 發表

因為我一向都唔賣出去..~~~
原來你中意收藏DXX卡片....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 bubu1109 於 2008-9-12 02:53 PM 發表

17號股不用推,9月14號會再次大抽資

你都快點放股啦
谢谢,知道了,正在放
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 02:57 PM 發表

原來你中意收藏DXX卡片....
我賣給你吧

2倍攻擊卡     $60000

2倍經驗卡     $60000

3倍經驗卡     $160000

暫時短期供應
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
...嗯,我都系一樣.....
死serve每天都这样
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 ice.key 於 2008-9-12 15:29 發表
仲要用3倍exe中...~~~ 浪費..~~
你有的是钱,那一点点算什么
原帖由 ice.key 於 2008-9-12 15:30 發表

以前都唔會這樣..~~現在每天死serve一次..
可能是你每天打怪,打到serve死