返回列表 回復 發帖
500手用光,睡觉...
原帖由 bubu1109 於 2008-9-12 05:03 AM 發表

多謝你,我都送D小禮物比你

成功贈送給 paulkinggood ? 個 經驗卡!
Very big thank you to you !!!!!
申請加入【 兄弟幫寵物家族 】家族成功,請等待家主批准!

我的寵物  kiroro
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
..... 今日終於得左....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 08:11 AM 發表
申請加入【 兄弟幫寵物家族 】家族成功,請等待家主批准!

我的寵物  kiroro
批准了,交入會費20粒神秘寶石
打到7转534级,先打到一粒炸....

D神秘人系咪怕左我呢?

原帖由 peterzai05 於 2008-9-12 01:00 AM 發表
抢金输了
u got so many $$ liao....
nvm la...
gv it to me this poor ppl la...
原帖由 zzqq 於 2008-9-12 11:08 AM 發表

u got so many $$ liao....
nvm la...
gv it to me this poor ppl la...
你都變得有錢啦
终于8转啦.....

卖D倍数经验卡俾我啦.....
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 11:44 AM 發表
终于8转啦.....

卖D倍数经验卡俾我啦.....
既然加入了我地家族,當然係送比你,除非你要好多啦

成功贈送給 无印良品 ? 個 ?卡!
原帖由 bubu1109 於 2008-9-12 11:15 AM 發表

你都變得有錢啦
多的昨晚的兄弟帮吹水区咯。。。
强到钱咯。。
原帖由 zzqq 於 2008-9-12 11:51 AM 發表

多的昨晚的兄弟帮吹水区咯。。。
强到钱咯。。
我都好耐冇去吹水區,就算去到都冇人會理我
原帖由 bubu1109 於 2008-9-12 11:53 AM 發表

我都好耐冇去吹水區,就算去到都冇人會理我
y leh???
我在那里也是新人来的。。。
哈哈。。。。