返回列表 回復 發帖
原帖由 yy@sam 於 2008-9-12 01:42 AM 發表

佬大无私的精神真另人佩服~~那佬大会不会抽资呢???
大家想我抽資嗎 不過17號股要抽資,需要時間不知要多久,因為現在抽盡的數目是12位數,每抽1次只會跌價0.01

這樣可能要不停抽兩日先會跌得比較低,而且我也在股市那張帖說過,直到比賽結束為止不再有大幅抽資減持這些行動,

現在又再來落價,好像不是太好 雖然我做開壞人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
路過睇下有無人送禮俾我啊
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-9-12 02:00 AM 發表
路過睇下有無人送禮俾我啊
路過不留下買路錢,還要收禮 好吧

寵物幣kingworld10000000送禮2008-09-12 02:08:07
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
特別消息

希望支持17號股的朋友,可以改為幫忙推119號股 17號股大家可以不用推了,因為現在股價已經比較難推升
我也不想大家太辛苦,所以現在應大家要求 我會再次大幅抽資落價,等價錢低一點,大家可以方便炒賣和易於推高股價,
今次行動時是會全日不停地抽資,直到價錢變低為止,現在給大家2日時間放股,價錢會再跌到5元以下(希望)
抽資時間是9月14日開市後1個小時,即3:00am開始抽資,大家要留意一下
原帖由 ice.key 於 2008-9-12 01:58 AM 發表

我好的時候有3萬多(快到4萬)..~~~差的時候..~~都有快3萬..~~

看來你網速係超慢呀..~~
你叫我怎么坚持打下去窝~~~
原帖由 bubu1109 於 2008-9-12 02:24 AM 發表
特別消息

希望支持17號股的朋友,可以改為幫忙推119號股 17號股大家可以不用推了,因為現在股價已經比較難推升
我也不想大家太辛苦,所以現在應大家要求 我會再次大幅抽資落價,等價錢低一點,大 ...
佬大~~
你的股我放500手也放不完呀~~~
明教~法王~~
唔知是不是青幅王~~找血吸呢~~
快躲
原帖由 yy@sam 於 2008-9-12 02:28 AM 發表

佬大~~
你的股我放500手也放不完呀~~~
我2日後先開始抽資,應該夠時間比大家放,如果有朋友未放晒,我都會延遲一日等大家放埋先
原帖由 bubu1109 於 2008-9-12 01:31 AM 發表
大家也不用幫我推17號股了,去推119號股啦 ,不夠資金的賣出17號股的股份
ok...I am going to sell my 17號股 now

原帖由 ice.key 於 2008-9-12 03:29 AM 發表

我係唔會放你的股呀..~~
為什麼不放 如果我再落價,今次唔知要幾耐先可以升番22元這價錢,什至升唔番都唔出奇
特別消息:

我現在大量收購神秘寶石
每一粒神秘寶石 51 萬tvb幣
比 bubu 高少少

如果你有俾神秘寶石比我, 請你 PM 我, 因為我通常唔 check 這個 post