返回列表 回復 發帖
不跟你们谈了!要出去谈一点东西!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
原帖由 jjj9930 於 2008-9-4 04:15 AM 發表

我看没办法減少!我做的工作压力很大!
有时还要应酬喝酒!晚上8.00PM喝到早上去!
為左自己既健康盡量飲少D啦~個個人係呢度都有工作壓力嘎, 我有壓力就上網同D朋友爹兩句,好似QQ啊,MSN之類都可以嘎,再唔係揾機個好朋友出去伸下等自己覺得舒服D都好嘎~ 現代既成市壓力講真啊真係好大啊,不過如果我地有好既方法去發洩(減壓)既話就會好好多~
原帖由 bubu1109 於 2008-9-4 08:23 PM 發表

已經發過pm給你,內容如下

拿取刺客裝備的條件是4轉,而且職業必須是刺客,你現在1轉也沒有,再加上職業不是刺客,

所以是不能給你,你可以看看家族帖的第1版,有寫低拿貴重裝備需要的轉數 ...
oooo...原来如此。。。
原帖由 ice.key 於 2008-9-4 04:08 AM 發表

我不太鐘意飲酒的感覺,一陣味(飲醉了更不鐘意....)
飲醉會另你唸起D唔開心既野啊?~( 8下者唔答唔緊要既)
原帖由 jjj9930 於 2008-9-4 04:28 AM 發表
不跟你们谈了!要出去谈一点东西!409759409760409761
Bye~ dont drink too much and take care your health too!
原帖由 zzqq 於 2008-9-4 08:32 PM 發表

oooo...原来如此。。。
你的職業是騎士,就算給你刺客裝備也是不能使用的
努力升級啦,到1轉100級可以問我拿取王者套裝
原帖由 ice.key 於 2008-9-4 04:31 AM 發表

說得好呀....~~~~有沒有工作都有佢自己的壓力呀...~~ .....~~~~~都市壓力真強呀...~~
Thanks for support~
原帖由 ice.key 於 2008-9-4 04:34 AM 發表

不是呀...~~~只是會頭痛....~~~感覺不爽...~~~又要頭痛又要想嘔...~~~係超不爽...~~~
me too my head is killing me when i drink thats why i dont like it, but my job make me drink wine too...you know the bussiness owner they always love to drink some wine and i must be drink with them actually i really hate it,every time i drunk i go to restroom ...not fun at all~
原帖由 ice.key 於 2008-9-4 03:46 AM 發表

香港呀...~~~18或以上才可以買煙...~~~但已26....
wo you older then me 1 years so i should call you a big sister~