返回列表 回復 發帖
继续求法神之靴,可用法神头盔交换...
原帖由 ice.key 於 2008-8-28 10:12 PM 發表

嘩成1千5百萬呀...~~~~我是貧民...~~~那有這樣多錢呀...~~~
大家都係兄弟幫既人講錢就傷感情,你想點換啊?開個價~~If you Exchange no matter how much you are going to exchange i will give you 5 of triple exp card!
原帖由 ice.key 於 2008-8-28 10:15 PM 發表

只不過同他交易時他推來推去...煩....我才叫他女人...~~~~(像女人般扭另...~~~~)
你小心D啊被BUBU聽到佢又罰你錢啊陣間~~
原帖由 kylefunny 於 2008-8-29 02:15 PM 發表

大家都係兄弟幫既人講錢就傷感情,你想點換啊?開個價~~If you Exchange no matter how much you are going to exchange i will give you 5 of triple exp card!
我想用1tvb幣換你5億寵物幣
原帖由 bubu1109 於 2008-8-28 10:17 PM 發表

我想用1tvb幣換你5億寵物幣
bubu連自己友都打劫啊~天理可在!太黑暗啦~~
原帖由 ice.key 於 2008-8-28 10:17 PM 發表

不換啦...~~~等我轉了身才換啦...~~~
三倍經驗卡bubu110910送禮2008-08-28 22:21:29
三倍經驗卡ice.key10送禮2008-08-28 22:21:18

甘你地就快D升級轉啦~之後就"我等著你回來,我等著你回來換錢"呵呵~~
原帖由 ice.key 於 2008-8-28 10:21 PM 發表

他就是這樣的...~~~~不用在意...~~~~
我知佢講笑著~dunt mind dunt mind~
原帖由 后勤部长 於 2008-8-28 10:13 PM 發表
继续求法神之靴,可用法神头盔交换...
我都得一件無得換俾你啊~~邊個有一套法神既話,如果同我換我會出5顆石頭換一套法神裝備!!!
原帖由 ice.key 於 2008-8-28 10:25 PM 發表

哈哈....好呀...~~~~那就3(寵物幣):1(TVB幣)啦...~~~
如果你同BUBU都換既話...我6,7(寵物幣):1(TVB幣)啦~不過有條件就係用來壯大兄弟寵物幫~