返回列表 回復 發帖
bubu我想換錢啊...5億寵物幣換1億TVB幣~唔知你換唔換呢?
你肯換既話我另外送你10顆石頭阿~係咪好吸引嘞嘿嘿嘿...

原帖由 kylefunny 於 2008-8-29 01:38 PM 發表
bubu我想換錢啊...5億寵物幣換1億TVB幣~唔知你換唔換呢?
你肯換既話我另外送你10顆石頭阿~係咪好吸引嘞嘿嘿嘿...
我想換,不過冇咁多錢呢 係邊到偷番離D錢 點解有咁多錢
哈哈打怪撿到寶囉~超好運啊~
原帖由 bubu1109 於 2008-8-28 09:51 PM 發表

我想換,不過冇咁多錢呢 係邊到偷番離D錢 點解有咁多錢
bubu i want to donate some pet money to you is ok?and some items too~will take it?
原帖由 ice.key 於 2008-8-28 09:57 PM 發表
老大是窮老大......那有一億換給你呀..~~~
then you exchange for me ar?or any one who want to make a exchange?
如果邊個想換既話,個10顆神秘石係唔包括,個10顆石頭只係供應俾兄弟幫既會費~Thanks
原帖由 ice.key 於 2008-8-28 10:01 PM 發表

他是女人來的那會收你的錢呀...~~~
bububububbbb~唔係男仔來嘎?係個女仔我一直以為他係個男嘎~~~!!!!!!!!
原帖由 ice.key 於 2008-8-28 10:04 PM 發表

那有人有5億給你呀...~~~我都要很多的tvb幣呀...~~~
甘你係咪想換晒你個3百萬TVB幣啊~係我同你換啦~~
原帖由 ice.key 於 2008-8-28 10:07 PM 發表

他是男仔來的...~~~~是我才會叫他做女人呀..~~~~
甘你地應該都好熟啦~