返回列表 回復 發帖
原帖由 后勤部长 於 2008-8-27 02:59 PM 發表

第一,差远了,现在连前250都没挤进去呢...

我手里的股票可卖的不多,没资金很正常啊...
我博晒老命先入到500内.........

回應 后勤部长 第 3451 篇文章

如果你去PERFECTMAN度仲賣可以得到500000TVB幣一顆神秘石添~500000x6=3000000tvb dollar!
原帖由 kylefunny 於 2008-8-27 03:14 PM 發表
如果你去PERFECTMAN度仲賣可以得到500000TVB幣一顆神秘石添~500000x6=3000000tvb dollar!
你送我那粒我可不可以拿去卖呀.........
送俾你就係你家啦, 就算你回收都得啊~~
原帖由 kylefunny 於 2008-8-27 03:14 PM 發表
这一转还没打到神秘宝石呢,目前库存为0...
原帖由 yy@sam 於 2008-8-27 03:12 PM 發表

我博晒老命先入到500内.........
一起努力...
答应便宜卖朋友一套法神装,可是法神靴子怎么也打不到...
有没有人愿意交换,我能提供的交换条件只有圣骑士的防御装备...
今日8月27號2008年最高轉名單:
第一位:raylam168 兄弟幫寵物家族(恭喜)
第二位:ice.key 兄弟幫寵物家族(伊~~你第二喔)
第三位:bubu1109 兄弟幫寵物家族(老大到加油站裝油+Turbo)
重有沒其他兄弟幫既人我唔知嘎?

原帖由 后勤部长 於 2008-8-26 11:33 PM 發表

这一转还没打到神秘宝石呢,目前库存为0...
兄弟繼續努力,送你一顆石頭!
神秘寶石后勤部长1送禮2008-08-26 23:44:15

好彩之前我一直停向3轉打到600級左右先4轉,次次都過晒級都唔想轉,如果唔係我都撿唔到甘多石頭啊~~
原帖由 kylefunny 於 2008-8-27 03:48 PM 發表

兄弟繼續努力,送你一顆石頭!神秘寶石后勤部长1送禮2008-08-26 23:44:15
好彩之前我一直停向3轉打到600級左右先4轉,次次都過晒級都唔想轉,如果唔係我都撿唔到甘多石頭啊~~ ...
朋友,你真是大好人...
有無人比下石頭我啊?等我羅去換錢都好
原帖由 junli1421 於 2008-8-27 04:00 PM 發表
有無人比下石頭我啊?等我羅去換錢都好
自已都成七百幾萬仲要問人攞錢
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
就係攞你成7百機萬啦人地得一兩百萬左右,甘你係唔係兄弟幫既人啊,如果係你可以打怪打到最高轉個位甘你就會得到6顆石頭啦~~
前3名感易咩 最慘是后有追兵
http://www1.tvbnow.com/viewthrea ... ;page=36&extra=

今天是我第一次给贴士,希望兄弟帮的义气仔女可以来support下
礼记!加油!加油!加油!