返回列表 回復 發帖
原帖由 yfgary 於 2008-8-14 12:57 AM 發表
大佬....... 好驚呀!!!! 會唔會打人呀!!!!
要打都捉你来打先!

今次提供藍球(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
6转以后,法师升级快定系骑士升级快吖?
有冇光书籍同埋D加智慧的装备吖?
原帖由 kylefunny 於 2008-8-14 09:55 AM 發表
可唔可以比D紅寶石我啊?用來打怪升級thaks
給了你一點
可唔可以比王者頭盔我呀??
王者頭盔          doctor.n          1          送禮          2008-08-14 16:05:19
thank you
No problem
我有好多王者頭盔

回應 bubu1109 第 2974 篇文章

多謝bubu1109上次你俾左20顆復活石我今次又俾紅寶石,係時候輪到我回返少少禮俾"兄弟幫寵物"啦!please have it 暗雲巨劍4,藍鑽項鏈3,狂暴盔甲2,敏捷之靴2,耐力之靴2,超大型MP藥水30,復活寶石17(本來一顆都無,你俾左我之後我一日裡面打到有50顆復活寶石你話搞唔搞笑啊)治療術領悟之書6,催眠術領悟之書5,等等...希望幫到兄弟幫寵物請笑納Support buddy group!
我可以要刺客裝備嗎??
原帖由 kylefunny 於 2008-8-14 05:22 PM 發表
多謝bubu1109上次你俾左20顆復活石我今次又俾紅寶石,係時候輪到我回返少少禮俾"兄弟幫寵物"啦!please have it 暗雲巨劍4,藍鑽項鏈3,狂暴盔甲2,敏捷之靴2,耐力之靴2,超大型MP藥水30,復活寶石17(本來一顆都無,你俾左我之後我一日裡面打到有50顆復活寶石你話搞唔搞笑啊)...
甘如果老大上次你俾左我法神之靴,我会不会一日裡面打到有50双法神之靴呢??
我可以要刺客裝備嗎??
原帖由 kylefunny 於 2008-8-14 05:22 PM 發表
多謝bubu1109上次你俾左20顆復活石我今次又俾紅寶石,係時候輪到我回返少少禮俾"兄弟幫寵物"啦!please have it 暗雲巨劍4,藍鑽項鏈3,狂暴盔甲2,敏捷之靴2,耐力之靴2,超大型MP藥水30,復活寶石17(本來一顆都無,你 ...
其實不用在意啦 ,今次我就收下這些裝備 ,多謝你kylefunny
我可以要刺客裝備嗎??
我7轉啦