返回列表 回復 發帖
原帖由 公子 於 2008-4-21 06:32 PM 發表
怪物死了另尋怪物
獲得 104 寵物幣,貢獻給家族 12 寵物幣 善惡值 +10 獲得1個 必殺之劍

剛剛打到唷,有人要嘛
:onion05: 免费的:onion05: 没人要???
如果免費我要
我也想要.....

免費:onion31:

等我考慮下

咁究竟係咪有人要呢?
我受了重傷  已不再對愛有渴望   握緊的手始終要放開 留得住的只有恍然     
原帖由 公子 於 2008-4-21 10:00 PM 發表
免費:onion31:

等我考慮下

咁究竟係咪有人要呢?
用寵物幣20跟你买

回復 #2386 坏蛋小子 的帖子

我出21... :onion31:
原帖由 pangck 於 2008-4-21 09:45 PM 發表

我得一把邊個要先!:onion14:
我好想要啊

回復 #2385 pangck 的帖子

多謝    pangck    ,     yfgary     ,   坏蛋小子   ,  小笨笨    ,toyo888   以及   jo 美女   個日出手 幫助      :onion14:      :onion14:

我等你們 全部  上來:014:
你地認真架:019: :019:
我受了重傷  已不再對愛有渴望   握緊的手始終要放開 留得住的只有恍然     
原帖由 yfgary 於 2008-4-21 11:50 PM 發表
我出21... :onion31:
今天22号了

回復 #2389 hihihuhu 的帖子

乜事... 邊日.... 點解我唔知你講緊乜...
原帖由 hihihuhu 於 2008-4-22 12:17 AM 發表
多謝    pangck    ,     yfgary     ,   坏蛋小子   ,  小笨笨    ,toyo888   以及   jo 美女   個日出手 幫助      :onion14:      :onion14:

我等你們 全部  上來:014:
才不要幫你:onion14:

回復 #2391 坏蛋小子 的帖子

22號... 咁你就要送把必殺之劍我啦...
原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-22 12:26 AM 發表

今天22号了
我呢度  21號 喎   
原帖由 公子 於 2008-4-22 12:20 AM 發表
你地認真架:019: :019:
假的吗