返回列表 回復 發帖
原帖由 pangck 於 2008-4-15 06:43 PM 發表

講笑啫! 但係都要多謝你一聲,唔該晒!
自已.人..嗎.我只會做好耍做的事....幫自已人.....不用多說..:014:
原帖由 jo7878 於 2008-4-15 06:51 PM 發表

自已.人..嗎.我只會做好耍做的事....幫自已人.....不用多說..:014:
就係你呢一句自已人!他日有用得着小弟的時候,出聲就得啦!
原帖由 jo7878 於 2008-4-15 04:35 AM 發表

lyw1114hk 的寵物信息

王者之劍,攻擊+1000
王者之墜,攻擊+300
王者頭盔,防禦+350
王者聖甲,防禦+500
王者疾靴,防禦+350

寵物名稱:飛龍族
  寵物狀態:生存
  物理攻擊:108165
  防 御 力:50129
  魔法 ...
JO姐  要還  梗係冇問題la. 打到即還~~ 聖騎士頭盔 已打到  (成功贈送給 jo7878 1 個 聖騎士頭盔!)
咁就麻煩jo姐 寵物素質
力 量:1502
體 質:0
敏 捷:0
智 慧:0
耐 力:820
悟 性:0
攻 擊:108165
防 御:50129
魔 攻:239
妳的思想如何,你的日子必定如何
一天多了7個人入會...真的很不錯耶
原帖由 cowman 於 2008-4-15 21:11 發表
一天多了7個人入會...真的很不錯耶
include me la .... haha ............

回復 #2124 pangck 的帖子

應該是你關照我們才對:014:

回復 #2126 pangck 的帖子

好, 我不客氣 la
現在需要你的幫助, 可給我 $1 寵物幣 ma

i come already:onion05:
大帅哥。。。。

回復 #2128 ddly 的帖子

welcome wor...how are you doing today

回復 #2130 pangck 的帖子

謝謝
我加入這麼久, jojo 沒有給我任何東西:019:
你是最好的, 很高興你加入....記得要照顧我la:014:

回復 #2132 pangck 的帖子

不過, 她幫我許多在虛擬股市
还是感謝她

回復 #2134 pangck 的帖子

當然 la, 我也會盡我所能來幫她 ge

求 經驗卡 最好有3倍
妳的思想如何,你的日子必定如何
我又要玩 加入   唔知 有冇人   SO 我叻    :019:
原帖由 blueocean 於 2008-4-15 11:56 PM 發表
當然 la, 我也會盡我所能來幫她 ge
成功贈送給 blueocean 1 個 財富戒指!  等你和氣生財!