返回列表 回復 發帖
原帖由 小fai 於 2008-4-5 10:21 PM 發表

係呀係呀...我都記得...:onion10:
靚仔   有冇私藏 jojo姐   d 相呀?  有就供諸同好la
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-5 10:42 PM 發表

靚仔   有冇私藏 jojo姐   d 相呀?  有就供諸同好la
我都想睇吓喎!
嚴重 支持  小fai   哥   公諸同好:onion03:
妳的思想如何,你的日子必定如何
大家好。。。。
有谁可以给我一些东西让我更快up level。。。。
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-5 10:57 PM 發表
嚴重 支持  小fai   哥   公諸同好:onion03:
支持 、支持 ,小fai哥!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-5 02:10 PM 發表
寵物狀態欄
寵物名字:=^·^=
寵物級別:0轉143級
寵物性別:雌
寵物屬性:水
忠誠度: 100 死忠
善惡值: 1397 (正義)
狀 態: 生存
迴避率:6%
掉寶率:16

好明显啦~~~:019: 我甘低级,贪心少少都好正常过喔~~
好 ...
一d都唔會辛苦....識玩就ok了
你現在是不是法師?
是就用催眠去打大怪, 升得很快
原帖由 jo7878 於 2008-4-5 07:40 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=7778200&ptid=281137][/url]
.

u take care of little sister .. i take of u ma.....working on angel for u this weekend ..o k u la..:014:
if i can, i will, i am a gentleman:onion14:

i love u, jojo

回復 #1741 lyw1114hk 的帖子

無wor...看左就算la~~
少林寺係你5星級的家
你地自己想要就問佢拿囉~~~~
少林寺係你5星級的家
等我都搞返個選靚女大賽,唔知jojo會唔會支持下我呢
我受了重傷  已不再對愛有渴望   握緊的手始終要放開 留得住的只有恍然     

回復 #1749 公子 的帖子

:019: 升得好慢丫

不過你好似比左好多野我,我都未用到,可唔可以比過其他野我丫?
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-5 10:42 PM 發表

我都想睇吓喎!
me 2      
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 08:10 PM 發表
佢之前post過啦.... 真係幾靚女呀....
有嗎 在那我又去看

回復 #1750 傻風瑩 的帖子

雙倍經驗卡 傻風瑩 5 送禮 2008-04-06 01:51:09

用住先啦,我幫你打緊架啦,法神你都未用得,所以咪比王者你囉,用住先啦,乖啦,哥哥好窮唷
我受了重傷  已不再對愛有渴望   握緊的手始終要放開 留得住的只有恍然     
獲得 72 寵物幣,貢獻給家族 9 寵物幣 善惡值 +10 獲得1個 聖騎士項鏈

get one 呵呵呵

回復 #1754 kingjai 的帖子

項鏈...好又要...可以用其他騎士換嗎~~~
少林寺係你5星級的家